Puro Booklet Zeta Pro iPad 11

Pamatinformācija

  • Planšetdatora apvalks ar iebūvētu zīmuļa turētāju
  • Pasargā jūsu ierīces ekrānu no skrāpējumiem un netīrumiem
  • Atverot un aizverot vāku, ekrāns automātiski ieslēdzas/izslēdzas
  • Var izmantot kā statīvu
  • Ideāli piemērots iPad Pro 11"

Prece ir arhivēta

Jauno apvalku Booklet Zeta Pro modelim iPad Pro 11" 2018 raksturo stingrs aizmugures vāks, atlokāms priekšējais vāks ar pamošanās/miega funkciju un ērts zīmuļa Apple Pencil turētājs. Statīva funkcija ļauj ērti uzstādīt ierīci filmu skatīšanai vai rakstīšanai ar klaviatūru. Booklet Zeta pilnībā pasargā ierīci no triecieniem un skrāpējumiem, pateicoties iekšējai mikrošķiedras struktūrai. Novietojiet savu Apple Pencil turētājā un uzlādējiet to ar bezvadu tehnoloģiju.

Specifikācijas

Somas tips
Atverams maciņš
Piemērotas ierīces
Apple iPad Pro 11
Ekrāna izmērs
11"
Krāsa
Melna / sudrabota

Produktu kodi

EAN
8033830274503

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt