Aktīvais stylus Joyroom JR-X9S + 2 uzgaļi (balts)

21,99 €

Pamatinformācija

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Joyroom aktīvais stylus JR-X9S + 2 uzgaļi (balts)

Uzlabojiet savu komfortu, rakstot un zīmējot ar iPad. Joyroom JR-X9S aktīvā rakstāmspalva nodrošinās jums izcilu kustīgumu un precizitāti, savukārt plaukstas atmešanas tehnoloģija ļaus jūsu plaukstai brīvi atpūsties uz ekrāna. Jūs varēsiet pielāgot līniju biezumu, mainot rakstāmspalvas slīpumu. Ar vienu uzlādes stundu pietiek, lai ierīce bezvadu režīmā darbotos 10 stundas. LED indikatori informēs par akumulatora uzlādes stāvokli. Komplektā atradīsiet divus papildu rezerves uzgaļus.

Nodrošināta precizitāte

Izbaudiet precizitāti, par kādu esat sapņojis, rakstot un zīmējot ar iPad. Joyroom pildspalvai ir vienmērīga darbība, zema aizture un augsta jutība. Turklāt tā darbība ir vienkārša - pielāgojot ierīces leņķi, jūs regulējat līniju biezumu. 90 grādu leņķis nodrošina plānu līniju, tāpēc tas ir ideāli piemērots, ja vēlaties augstu precizitāti. Nedaudz biezāku līniju iegūsiet, noliekot pildspalvu par 30 grādiem. Savukārt 60° leņķis nodrošina daudz biezāku līniju. Tas padara rakstāmpiederumu ideāli piemērotu dažādiem scenārijiem - rakstot, zīmējot un krāsojot.

Palmu atmešanas tehnoloģija

Lieciet uz praktiskiem risinājumiem un izbaudiet nepārspējamu ērtību. Izvēloties Joyroom pildspalvu, varat atteikties no bailēm nejauši pieskarties ekrānam un iedarbināt nevēlamu funkciju vai iziet no lietojumprogrammas. Ierīce atbalsta plaukstas atmešanas tehnoloģiju, tāpēc varat brīvi novietot plaukstu uz displeja un palielināt komfortu darba laikā.

Up to 10 hours of continuous use

Baidāties, ka Joyroom rakstāmpiederums izlādēsies, kamēr rakstīsiet svarīgu piezīmi? Nevajag! Ar vienu uzlādes stundu pietiek, lai ierīce darbotos līdz pat 10 stundām. Gaidīšanas režīmā šis laiks pagarinās līdz pat 365 dienām! Pateicoties LED indikatoriem, jums vienmēr būs pieejama informācija par akumulatora uzlādes līmeni. Turklāt, lai samazinātu enerģijas patēriņu, ierīce automātiski izslēdzas pēc 5 minūšu bezdarbības.

Plaša saderība un praktiski risinājumi

Joyroom pildspalva darbojas ar ierīcēm, kurās darbojas iOS 12.2 un jaunāka versija, tāpēc tā ir plaši saderīga ar daudziem iPad. Turklāt to var magnētiski piestiprināt pie planšetdatora, padarot to viegli uzglabājamu un transportējamu.

Iekļauts:
  • Aktīvais stylus x1
  • Aizvietojamais uzgalis x2
Specifikācija:

Ražotājs Joyroom Modelis JR-X9S Baterijas ietilpība 130 mAh Uzlādes laiks 60 līdz 90 minūtes Uzlādes strāva 0,2 A Darbības strāva 26 mA Darbības laiks 8 līdz 10 stundas Darbības gaidīšanas režīmā laiks Aptuveni 365 dienas Automātiska izslēgšanās Pēc 5 minūšu bezdarbības Krāsa balta .table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}

Izmēri un svars

Bruto svars
0.4 kg
Iepakojuma platums
4 cm
Iepakojuma augstums
12 cm
Iepakojuma garums
2 cm

Produktu kodi

EAN
6956116753832
Ražotāja kods
JR-X9S

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt