Garmin Vivoactive 3 Music GPS, granīta zils/zeltrozā

Pamatinformācija

  • Viedpulkstenis ar sirds ritma monitoru, GPS un mūzikas atbalstu
  • 1,2 collu krāsu Chroma skārienekrāns
  • Iekšējā atmiņa līdz 500 dziesmām
  • Treniņu režīmi, aktivitāšu un stresa līmeņa uzraudzīšana
  • Ūdensdrošs – piemērots peldēšanai

Prece ir arhivēta

GPS viedais pulkstenis ar mūzikas krātuvi un atskaņošanu

  • Viegli lejupielādējiet līdz pat 500 dziesmām savā pulkstenī un izveidojiet savienojumu ar Bluetooth® austiņām (nopērkamas atsevišķi), lai klausītos mūziku bez maksas
  • Garmin Pay ™ bezkontakta maksājumu risinājums¹ ļauj ērti veikt maksājumus ar savu pulksteni, lai jūs varētu atstāt savu naudu un kartes mājās
  • Personalizējiet savu pulksteni ar tūkstošiem bezmaksas ciparnīcu noformējumu, lietotņu un palīgrīku no mūsu Connect IQ™ veikala
  • Virs 15 iepriekšēji ielādētu GPS un iekštelpu sporta lietotņu, ieskaitot lietotnes jogas nodarbībām, skriešanai, peldēšanai u. c.
  • Uzraugiet savu fiziskās sagatavotības līmeni ar VO2 max un fitnesa vecuma aprēķiniem, plus – uzmaniet kā tiekat galā ar stresu
  • Akumulatora darbības laiks³: līdz 7 dienām viedpulksteņa režīmā; līdz 5 stundām GPS kopā ar mūziku režīmā


No sporta aktivitātēm līdz iecienītāko dziesmu atskaņošanu, vívoactive 3 Music ir viedpulkstenis jūsu aktīvajai dzīvei. Tas piedāvā ierīces krātuvē saglabāt mūziku, lai jūs varētu pievienot mūziku katram treniņam. Šajā sportiskajā un viedajā pulkstenī ir rokas pulsa sensors un vairāk nekā 15 ielādētas sporta lietotnes, lai jūs varētu izvēlēties, kā sportot. Iebūvētais GPS ļauj precīzi ierakstīt āra aktivitātes.

Tavs pulkstenis, Tava mūzika
Ar iespēju ielādēt līdz pat 500 dziesmas, vívoactive 3 Music iedod ‘’bītu’’ tavai ikdienai, lai tu varētu ‘’pārspēt vakardienu’’. Izmantojiet mūsu Garmin Express™ programmatūru, lai viegli pārsūtītu mūziku no sava datora, un pēc tam atskaņojiet savas iecienītākās dziesmas, izmantojot Bluetooth austiņas. Jūs varat arī lejupielādēt mūsu mūzikas pakalpojumu lietotni no mūsu Connect IQ veikala un pēc tam sinhronizēt savus pielāgotos atskaņošanas sarakstus ar savu pulksteni, lai klausītos bezsaistē bez reklāmām4. Tagad jūs varat atstāt savu tālruni, kad jūs sportojat, jo mūzika, kas palīdz jums trenēties, ir tieši uz jūsu rokas.

Maksā esot ceļā
vivoactive 3 Music pulkstenī ir Garmin Pay, kas ļauj apmaksāt pirkumus ar savu pulksteni. Izmantojiet to gandrīz visur, kur var norēķināties ar bezkontakta kartēm¹. Vienkārši pieskarieties un ejiet.

Padariet to par savu
vívoactive 3 Music ir savietojams ar Connect IQ veikalu, kur varat lejupielādēt pulksteņa ciparnīcas noformējumus, logrīkus un lietotnes, kas pārveido šo viedo pulksteni kā jūs vēlaties. Saglabājiet cilnes, kad jūsu taksis ierodas, ieslēdziet apgaismojumu mājās, izmantojot programmu SmartThings, un pat izmantojiet AccuWeather MinuteCast lietojumprogrammu, lai uzzinātu, kad sāksies lietus.

Vairāk sporta veidu
Izmantojot vairāk kā 15 iepriekšēji ielādētas sporta lietotnes, atrodiet savu veidu kā viegli turpināt būt aktīvam. Dodieties uz golfa laukumu, dodieties izbraucienā ar velosipēdu, apmeklējiet jogas nodarbības vai izmēģiniet roku SUP airēšanā. Kad dodieties ārpus telpām, iebūvētais GPS ļauj vívoactive 3 Music sekot līdzi izvēlētās aktivitātes detaļām – bez nepieciešamības izmantot savienotu viedtālruni. No braukšanas ar sniega dēli līdz peldēšanai un vismaz duci citu aktivitāšu veidu, šis pulkstenis ir perfekts biedrs sporta nodarbībās.

Piemērots jums un jūsu darbībām
Jūs varat droši iet ārā ar šo pulksteni uz rokas jebkādos laika apstākļos. Ne tikai ir droši peldēties un doties dušā ar šo pulksteni, bet arī ierīces Garmin Chroma Display™ ekrāns, kas ir ievietots zem īpaši izturīga Corning® Gorilla® Glass stikliņa ir arī viegli salasāms tiešos saules staros. Pulkstenim ir arī Side Swipe™ interfeiss, kas padara izvēļņu un palīgrīku pārlapošanu izteikti ātru un vieglu. Vienalga vai pārlapojat ar īkšķi vai rādītājpirkstu, jūs varat izvēlēties kā valkāt ierīci. Komfortabls, ērts, ar viegli salasāmu informāciju, vívoactive 3 Music ir vienkārši ērts.

Lejupielādējiet un izveidojiet treniņus!
Uzturiet savu treniņu grafiku jaunu un uzmundrinošu! Izveidojiet pats savus treniņus skriešanai, velo braukšanai, sirdsdarbības un spēka treniņiem, tad lejupielādējiet tos savā pulkstenī. Jūsu vívoactive 3 Music pulkstenis sekos līdzi jūsu treniņiem, atkārtojumiem un atpūtas laikiem jūsu vietā.

Fiziskās sagatavotības un stresa uzraudzīšana ikdienā
Pateicoties Elevate™ pulsa nolasīšanas tehnoloģijai no plaukstas locītavas2, vívoactive 3 Music ļauj jums uzraudzīt jūsu fitnesa un stresa galvenos aspektus, lai jūs varētu zināt kā jūsu ķermenis reaģēs dažādos apstākļos. Piemēram, ierīce var aprēķināt jūsu VO2 max (maksimālo skābekļa patēriņa) aprēķinu un jūsu fitnesa vecumu – svarīgus fiziskās sagatavotības indikatorus, kas bieži var uzlaboties laika gaitā, ja veicat regulārus treniņus. Ierīce seko līdzi arī izmaiņām pulsā (HRV), kas tiek izmantotas, lai aprēķinātu un uzraudzītu jūsu stresa līmeni. vívoactive 3 Music var noteikt, kad fiziski vai emocionāli avoti paaugstina stresa līmeni, lai jūs varētu vieglāk tikt ar to galā.

Patstāvīgs savienojums
Dzīvei nav pauzes pogas, tādēļ nezaudējiet savienojumu ar apkārtējo pasauli, izmantojot savu vívoactive 3 Music viedpulksteni treniņu laikā. Kad tas ir savienots pārī ar saderīgu viedtālruni, jums ir iespēja saņemt un pat atbildēt5 uz SMS, aplūkot jaunumus sociālajos tīklos un e‑pastā un citu informāciju uz savas plaukstas locītavas. Uzmeklējiet nevietā noliktu mobilo tālruni, kontrolējiet mūziku viedtālrunī un ļaujiet draugiem sekot jums līdzi reālajā laikā ar LiveTrack funkciju. Jūsu saglabātās aktivitātes pat automātiski tiks augšupielādētas Garmin Connect fitnesa vietnē tiešsaistē.

Dalieties un Sacentieties!
Datu sinhronizācija ar Garmin Connect ir kas vairāk par vienkāršu datu uzglabāšanu. Garmin Connect ir augoša komūna tiešsaistē, kur lietotāji var pievienoties un sacensties izaicinājumos, iedrošināt viens otru sasniegt mērķus un dalīties savās uzvarās sociālajos tīklos. Garmin Connect ir bezmaksas un pieejama interneta pārlūkprogrammā vai jūsu viedtālrunī, pateicoties Garmin Connect™ Mobile lietotnei.

1  Funkcija ir pieejama saderīgām kartēm no bankām, kas izmanto šo piedāvājumu. Funkcija darbojas tikai NFC atbalstošos termināļos.
3 Ar standarta izmantošanu; akumulatora darbības laiks ir atkarīgs no ierīces izmantošanas un izvēlētā darbības režīma.
4Var pieprasīt premium abonēšanu.
5 Šī funkcija ir pieejama tikai Android™ lietotājiem. Android™ ir Google Inc. tirdzniecības zīme.

Elastīgie viedpulksteņi

Savienojamība
Bluetooth
ANT+
WiFi

Displejs

Ekrāna tips
Memory-in-Pixel LCD
Displeja izmērs
30,4 × 30,4 mm
Ekrāna izmērs
1,2"
Ekrāna izšķirtspēja
240 × 240
Ekrāna virsma
Glancēta
Ekrāna aizsardzība
Corning® Gorilla® Glass 3
Skārienekrāns
Izgaismojums

Funkcijas

Notifications
Modinātājs
E-pasts
Kalendārs
Zvani
Neaktivitāte
Lietojumprogrammas
SMS
Sociālie mediji
Smart features
Mūzikas vadība
Atrast savu telefonu
Aktivitātes uzraudzīšana
Atkārtojumu skaits
Ātrums
Attālums
Ikdienas aktivitāte
Neaktivitāte
Kaloriju skaitītājs
Sirdsdarbības ritms
Soļu skaits
Stresa līmenis
Temps
Treniņa taimeris
Noietie soļi
Miegs
Kadence
VO2 max

Programmatūra

Piemērotas operētājsistēmas
Android
Apple iOS
Mobilā lietotne
Garmin Connect

Atmiņa

Atmiņas ietilpība
7 treniņu sesijas
14 dienas
500 dziesmas

Tīkli

Bezvadu
Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.0
Bluetooth protokoli
LE
ANT+

Sensors

Akselerometrs
Sirds ritma monitors
Iebūvēts
Soļu skaitītājs
Altimetrs
GPS
GPS
GLONASS
Kompass

Savienojamība

Citi savienojumi
ANT+

Barošana

Darbības laiks
Līdz 7 dienām
5 stundas (GPS + mūzika)
Līdz 13 stundām GPS režīmā
Uzlāde
Izmantojot uzlādes kabeli

Izmēri un svars

Platums (mm)
43,1
Augstums (mm)
43,1
Dziļums (mm)
13,6
Siksnas izmērs
127 – 204 mm
Svars (g)
39

Citi

Krāsa
Pelēka
Zeltrozā
Korpusa materiāls
Plastmasa
Nerūsējošais tērauds
Siksnas materiāls
Silikons
Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību
Ūdensdrošība (līdz 50 m dziļumam)
Iepakojumā ietilpst
Viedpulkstenis
Uzlādes kabelis

Produktu kodi

EAN
753759215811
Ražotāja kods
010-01985-33

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt