Camry CR 1156 Radio modinātājs

20,99 €

Pamatinformācija

CR 1156 modinātāja radio ir izgudrojums ar daudzām noderīgām funkcijām. Varat izvēlēties starp tiem atkarībā no pašreizējām vajadzībām. Pirmkārt, jūs izlemjat, vai tas ir skaņas signāls vai pats radio, kas jūs modinās. Modinātājam ir gan atlikšanas funkcija, gan miega funkcija. Turklāt tas dod iespēju ieprogrammēt divas atsevišķas nomoda stundas. Radio darbojas gan AM, gan FM frekvencēs, no kurām var pārraidīt 10 radiostacijas. Viena no alarmclock radio priekšrocībām ir tā salasāmais PRIEKŠĒJAIS ekrāns, kas rāda stundu. Carmy - pamostas no baudas.

Radio AM/FM
2 atsevišķi brīdinājuma signāli
Regulējams ekrāna spilgtums
20 programable stacijas (10AM; 10FM)
Notīrīt 1,8 ⠀ TROAKĀRA displeju
Atlikšanas funkcija
Miega funkcija
Modināšana ar radio vai skaņas signālu
Akumulatora atbalsts pulkstenim
Ārējais antenn

Produktu kodi

EAN
5908256838857
Ražotāja kods
CR 1156

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt