Oops Dog Koka attīstoša puzle glabāšanas kast

15,99 €

Pamatinformācija

Ražotājs: Oops (Šveice) Produkta kods: 16002.22 Krāsa: Multi - Krāsu Vecuma ierobežojumi: no 12 + mēnešu vecuma Informācija par ražotāju: "Oops" ir - Šveices kompānija kura izstrādā fantastiskus produktus bērniem, kuri ražoti pēc augstākajiem kvalitā

Ražotājs: Oops (Šveice)

Produkta kods: 16002.22

Krāsa: Multi - Krāsu

Vecuma ierobežojumi: no 12 + mēnešu vecuma

Informācija par ražotāju:

"Oops" ir - Šveices kompānija kura izstrādā fantastiskus produktus bērniem, kuri ražoti pēc augstākajiem kvalitātes standartiem un atblst visām bērnu preču eiropas sertifikācijām. Šo produktu izstrādē ir pielietots vairāku tekstūru audumu salikums un jaunākās paaudzes šūšanas tehnoloģijas. Oops dizains ir veidots no spilgtām krāsām un īpaši košiem un bērnam patīkamiem zīmējumiem. Sākot no pašu mazāko bērnu izklaides līdz rotaļīgiem un noderīgiem aksesuāriem jau lielākiem bērniem, no tekstilmateriāliem līdz guļamistabas piederumiem. Oops jaunākās koncepcijas harmoniski saskan ar bērna pasaules vienkāršajām vajadzībām un iztēli, radot prieku un oriģinalitāti katrā sīkumā. Spilgtās meža krāsās vai skaistos jautras pilsētas toņos - Oops dod bērniem maģisku divu dažādu pasaulju sapratni, kas veidota ar sapratni un radīta bernu attīstībai.

Oops pievērš ļoti lielu uzmanību tam, cik svarīga ir maziem bērniem drošība. Materiāli, krāsas, formas - tam visam ir pievērsta uzmanība. Oops ļoti rūpīgi kontrolē ražošanas procesus. Visas produktulīnijas ir izstrādātas koncepcijā ar labākajām globāli atzītajām laboratorijām, lai radītu visaugstākās kvalitātes produktus, kas ir un top arvien drošāki pat zīdaiņiem. Sertifikāti produktiem, kas iegūti dažādās pasaules valstīs, ir vislabākais šīs kvalitātes apliecinājums.

Īss preces apraksts:

Oops 16002.22 - Ļoti koša un jautra dizaina bērnu 3D puzla. Pateicoties novatoriskajiem izstrādājumiem, Oops® nodrošina saviem produktiem īpašu kvalitātes izpildījumu un drošu pielietojamību. Komplektā ir 9gab. koka detaļas, kurus ir nepieciešams salikt pareizā secībā, lai rezultātā parādītos dzīvnieks. Lai to būtu viegli izdarīt, komplektā ir speciāa kastīte-rāmis, kurā ir izveidoti izgriezumi katrai detaļai. Izgatavoti no īpaši kvalitatīva un ekoloģiska koka materiāla un bērnam nekaitīgām un sertificētam krāsvielām. Šī rotaļlieta attīsta roku un pirkstu motoriku un loģisko domāšanu, kā arī palīdzēs bērnam atpazīt dzīvniekus. Šī rotaļlieta derēs katram bērnam, gan zēniem, gan meitenēm.

  • Ārējie izmēri: 26.5x4.6x26.6cm
  • Materiāls: 70% MDF, 30% Plywood

Īpašības:

  • Izgatavots un kvalitatīva koka materiāla un nokrāsots ar drošām un nekaitīgām krāsvielām.
  • Šī rotaļlieta attīsta roku un pirkstu motoriku un loģisko domāšanu, kā arī palīdzēs bērnam atpazīt dzīvniekus.
  • Liela izmēra detaļas, bez mazām detaļām, kas ir droši pat mazuļiem, tomēr ieteicams lietot no 12 mēnešiem.

Iepakojums satur:

  • 9gab. puzlas daļas
  • 1gab. glabāšanas un puzlas salikšanas kaste-rāmis.

Iepakots ražotāja caurspīdīgā politelēna iepakojumā.


Puit

Produktu kodi

EAN
8033576715483
Ražotāja kods
16002.22

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt