Manfrotto pleca soma Noreg 30 (MB OL-M-30)

Pamatinformācija

  • Modulāra Noreg Messenger stila pleca soma
  • Ietilpina kompaktās sistēmas kameru kopā ar 2 papildu objektīviem
  • Kabatiņa 15 collu klēpjdatoram un 9,7 collu planšetdatoram
  • Noņemams kameras modulis un klēpjdatora kabatiņa
  • Statīva turētājs priekšpusē

Prece ir arhivēta

Jaunā Manfrotto Noreg 30 Messenger stila pleca soma ir ideāls sabiedrotais pārsteidzošos fotografēšanas ceļojumos. Šī ārkārtīgi daudzpusīgā kameras pleca soma patiesībā ir modulāra sistēma, kas sevī ietver divas atvienojamas un atsevišķi izmantojamas daļas. Iekšējo kameras moduli var izņemt un lietot kā pleca somu, kad nepieciešams tikai foto aprīkojums. Tas ietilpina Premium klases bezspoguļu kameru ar pievienotu standarta tālummaiņas objektīvu un divus papildu objektīvus atkarībā no izmēra (vai vienu papildu objektīvu, piem., 70‑200 mm f/4). Tajā var arī ietilpināt DJI Mavic Pro Combo piederumu komplektu. Piedevām klēpjdatora nodalījumu somas aizmugurē ir iespējams noņemt un izmantot kā atsevišķu klēpjdatora futrāli. Tas ietilpina 15 collu klēpjdatoru un 9,7 collu planšetdatoru.  

Un, kad vēlaties izmantot Noreg 30 kā parastu ikdienas somu, vienkārši izņemiet kameras moduli. Jūsu sirdsmieram soma ir aprīkota ar
Manfrotto izstrādātu inovatīvu aizsargsistēmu, kas garantēti aizsargā ierīces pret triecieniem. Lai garantētu pilnīgu drošību, somas augšējais atloks aizdarās ar rāvējslēdzēju, taču, ja nepieciešama ātra piekļuve, somai ir arī rāvējslēdzēja augšējais atvērums, kas ļauj ātri un viegli piekļūt visām ierīcēm. Priekškabata ar vairākiem rāvējslēdzējiem ietilpina papildu aksesuārus, piemēram, maku, mobilo telefonu utt. Dzeramā ūdens pudeli varat ērti uzglabāt vienā no somas pusēm. Statīva turētājs priekšpusē ļauj vienmēr ceļot kopā ar savu statīvu. Lai kādu ierīci izlemjat ņemt līdzi, šī soma ir ideālais pārnēsāšanas risinājums!  

Somas materiāli un detaļas ir izvēlēti ar vislielāko rūpību: kamuflāžas tekstūra un krusteniskās siksnas piešķir somai spēcīgu raksturu. Šī soma pārdefinē tik atšķirīgo jauno personīgo urbāno stilu.
No ārpuses somas audums ir apstrādāts ar ūdeni atgrūdošu pārklājumu, turklāt komplektā ietilpst lietus pārsegs ārkārtēju laikapstākļu gadījumā.

Dizains

Somas tips
Pleca soma
Piemērotas kameras
Bezspoguļa kameras
Mazāka izmēra spoguļkameras
Planšetdatora/klēpjdatora izmērs
15"
9,7"
Ietilpība
Kameras korpuss
3 objektīvi
Pleca siksna

Iekšējie izmēri

Galvenā nodalījuma augstums (mm)
245
Galvenā nodalījuma platums (mm)
340
Galvenā nodalījuma dziļums (mm)
125
Kameras nodalījuma augstums (mm)
190
Kameras nodalījuma platums (mm)
220
Kameras nodalījuma dziļums (mm)
110
Klēpjdatora nodalījuma augstums (mm)
270
Klēpjdatora nodalījuma platums (mm)
380
Klēpjdatora nodalījuma dziļums (mm)
25

Ārējie izmēri

Augstums (mm)
270
Platums (mm)
400
Dziļums (mm)
170

Vispārīgi

Krāsa
Pelēka
Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību
Materiāls
Tekstils
Svars (g)
1350

Izmēri un svars

Bruto svars
1.5 kg
Neto svars
1.5 kg
Izcelsmes valsts
China

Produktu kodi

EAN
8024221687286
Ražotāja kods
MB OL-M-30
CN kods
42029298

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt