Manfrotto pleca soma Manhattan Speedy 30 (MB MN-M-SD-30)

Pamatinformācija

  • Aizsargājoša kameras un klēpjdatora pleca soma
  • Ideāli piemērota spoguļkamerai kopā ar 3 papildu objektīviem
  • Flexy Camera Shell aizsardzība
  • NeverLose statīva stiprinājums
  • Regulējama plecu siksna

Prece ir arhivēta

Manfrotto Manhattan Speedy 30 pleca soma ir ideāli piemērota aktīviem pilsētniekiem un visiem tiem, kuri atrodas pastāvīgā kustībā kopā ar savu foto piederumu komplektu. Manfrotto Manhattan kameru somas ir paredzētas līdznēsāšanai no mājas uz darbu vai jebkuru citu vietu, kurp dodaties, — vai ejot vai braucot ar velosipēdu.

Pateicoties Manfrotto izņemamam ieliktnim, Speedy 30 spēj ietilpināt vidēja līmeņa DSLR kopā ar pievienotu standarta tālummaiņas objektīvu un trīs papildu objektīviem, tai skaitā 70/200 mm f/2.8. Manfrotto izstrādātā inovatīvā aizsargsistēma ļauj viegli pārvērst šo somu DSLR turētājā. Sarkanie elastīgie sadalītāji ļauj pielāgot somas iekšpusi atbilstoši fotografēšanas un ikdienas vajadzībām. Speedy 30 ietilpina 14 collu klēpjdatoru un 9,7 collu planšetdatoru. Tā ir arī aprīkota ar stabilizācijas siksnu, ļaujot jums mierīgi braukt ar velosipēdu un būt pilnīgi pārliecinātam par savu ierīču drošību, lai arī cik nelīdzens būtu ceļš. Lai aktivizētu šo funkciju, piestipriniet stabilizācijas siksnu pie ergonomiskās plecu lences. Lidostā piestipriniet siksnu somas aizmugurē, izveidojot stiprinājumu pie bagāžas ratiņiem. Ja vēlaties ņemt sev līdzi statīvu, nostiprināšanai izmantojiet NeverLose statīva atloku — attaisiet rāvējslēdzēja kabatu somas apakšējā daļā. Vienkārši savienojiet to ar priekšējām sprādzēm, un jūs esat gatavs ceļam! Gadījumā, ja aprīkojumu nav nepieciešams ņemt līdzi, varat šo somu izmantot kā parastu ikdienas somu, vienkārši izņemot iekšējo futrāli.            

Rūpīgi izvēlēti labākie materiāli: kvalitatīvs ballistiskais audums pasargā somu no skrāpējumiem, savukārt pārklātais materiāls pamatnē atvieglo somas tīrīšanu. No ārpuses audums ir apstrādāts ar ūdeni atgrūdošu pārklājumu, turklāt komplektā ietilpst lietus pārsegs sliktu laikapstākļu gadījumā.

Dizains

Somas tips
Pleca soma
Piemērotas kameras
Vidēja izmēra spoguļkameras
Bezspoguļa kameras
Planšetdatora/klēpjdatora izmērs
14"
9,7"
Ietilpība
Kameras korpuss
4 objektīvi
Piederumi
Pleca siksna

Iekšējie izmēri

Galvenā nodalījuma augstums (mm)
280
Galvenā nodalījuma platums (mm)
400
Galvenā nodalījuma dziļums (mm)
140
Kameras nodalījuma augstums (mm)
235
Kameras nodalījuma platums (mm)
360
Kameras nodalījuma dziļums (mm)
125
Klēpjdatora nodalījuma augstums (mm)
260
Klēpjdatora nodalījuma platums (mm)
390
Klēpjdatora nodalījuma dziļums (mm)
20

Ārējie izmēri

Augstums (mm)
300
Platums (mm)
430
Dziļums (mm)
160

Vispārīgi

Krāsa
Pelēka
Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību
Materiāls
Tekstils
Svars (g)
1070

Izmēri un svars

Bruto svars
1.17 kg
Neto svars
1.07 kg
Izcelsmes valsts
China

Produktu kodi

EAN
8024221668056
Ražotāja kods
MB MN-M-SD-30
CN kods
42029298

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt