Peak Design futrālis Range Pouch M, kokogļu krāsā

Pamatinformācija

  • Kompakts futrālis
  • Ietilpina vidējas tālummaiņas objektīvu
  • Neliela kabatiņa kartēm, filtriem utt.
  • Stiprinājums pie jostas un stiprinājumi plecu siksnai
  • Laikapstākļu droša ārpuse

Prece ir arhivēta

Vienalga, vai ņemat līdzi objektīvu (vai divus), zibspuldzi, mikrofonu, dronu, mērlenti vai citu bieži izmantotu ierīci, Peak Design Range Pouch futrālis nodrošina uzticamu aizsardzību un tūlītēju piekļuvi. Un tas, pateicoties zema profila dizainam, minimālistiskai estētikai un pārdomātām funkcijām, ko neatradīsiet citu zīmolu futrāļos. Stingras jostas cilpas ļauj piestiprināt futrāli, nenoņemot jostu. Paplašināms atvērums ar klusu, vienvirziena āķu/cilpu aizdari nodrošina zibenīgi ātru piekļuvi. Biezs premium kvalitātes filca polsterējums garantē aizsardzību, turklāt tas ir nolokāms, ļaujot ietilpināt vairākus nelielus objektīvus vai aksesuārus. Anchor stiprinājuma punkti ļauj lietot Range Pouch futrāli kopā ar jebkuru Peak Design siksnu. 

Uzlabots funkcionāls dizains
Range Pouch futrālis piedāvā virkni uzlabotu funkciju, salīdzinot ar parastajiem futrāļiem, — tas ir funkcionāls, elegants, pārdomāti izstrādāts un ar zemu profilu, ļaujot pārnēsāt objektīvus, datu nesējus, zibspuldzes un citas ierīces.  

Ātrais jostas stiprinājums
Stingras jostas cilpas ļauj piestiprināt futrāli bez siksnas noņemšanas. 

Saderīgs ar Peak Design siksnām
Hypalon Anchor stiprinājumi (komplektā iekļauti 2 Anchor stiprinājumi) ļauj pievienot jebkuru Peak Design siksnu (pārdodas atsevišķi) un nēsāt Range Pouch kā Sling tipa somu. 

Klusa vienvirziena aizdare
Vienvirziena āķu/cilpu aizdare klusi atveras un uzticami aizdarās. 

Paplašināms augšējais atloks
Regulējama atloka atvērums ir paplašināms, ļaujot ietilpināt objektīvus un citus garākus piederumus.

Ietilpiniet divus objektīvus
Ietilpiniet divus nelielus objektīvus vai sadaliet futrāļa saturu ar nolokāmo filca starpsienu.

Iekšējā kabatiņa
Droši noglabājiet objektīvu vāciņus, filtrus, kartes vai citus kompaktus aksesuārus.

Laikapstākļu izturīgs korpuss
Range Pouch ir pret laikapstākļu ietekmi izturīgs 400D neilona materiāla korpuss ar augsta blīvuma polsterējumu, kas apstrādāts ar DWR tehnoloģiju (izturīga ūdens atgrūšana) un divkārši pārklāts no abām pusēm.

Premium klases materiāli un konstrukcija
Papildu pastiprinātas noslodzes vietas. Mīksta, izturīga jaukta‑kokvilnas materiāla iekšpuse aizsardzībai, ilgizturībai un patīkamai sajūtai. Saskares punkti ar Hypalon pastiprinājumu. 

Vidējais futrāļa izmērs
Maks. augstums 17,3 cm; maks. diametrs 10,4 cm. Ietilpina lielākus standarta komplekta objektīvus vai vidēja diapazona objektīvus (piem., 24‑70mm ƒ2.8).

Specifikācijas

Materiāls
Tekstils
Augstums (mm)
173
Diametrs (mm)
104
Klēpjdatora nodalījuma izmēri
Pleca siksna
Nav

Produktu kodi

EAN
855110003850
Ražotāja kods
BRP-M-BL-1

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt