Manfrotto mugursoma Pro Light Camera Backpack MultiPro (MB PL-MTP-120), melna

Pamatinformācija

  • Profesionāla foto mugursoma
  • Ērti regulējami sadalītāji
  • Izturīgs, ūdensnecaurlaidīgs materiāls
  • Papildu aizsardzība pret lietu
  • Ietilpina kameru, objektīvus un klēpjdatoru

Prece ir arhivēta

Manfrotto Pro Light Multipro kameras mugursoma ir ikviena fotogrāfa sapņu soma, kas nodrošina augstu funkcionalitāti izcilam sniegumam. Šī profesionālā, augsti funkcionālā un superkompaktā mugursoma ļauj piekļūt kamerai no priekšas, no sāniem vai arī ātri no augšas, ja kamera tiek uzglabāta somas augšējā nodalījumā. Daudzskaitlīgās kabatas ir pārdomāti veidotas, ļaujot izvietot un uzglabāt visus pārējos profesionālos un personīgos piederumus, savukārt lielā sānu kabata ļauj atsevišķi piekļūt rezerves objektīviem vai zibspuldzei. Aizmugurējais nodalījums ir apgādāts ar unikālu paplašināšanas iespēju un ļauj ietilpināt vairāk personīgo lietu.

Manfrotto Multipro Pro Light kameras mugursoma ir paredzēta digitālās spoguļkameras ar piestiprinātu 70‑200 mm objektīvu, 3‑4 papildu objektīvu, zibspuldzes un piederumu pārnēsāšanai un aizsardzībai. Turklāt tā ietilpina arī 13 collu klēpjdatoru speciāli polsterētā klēpjdatora nodalījumā.   

Ārējie savienojumi statīvam
Šī soma ir nokomplektēta ar atbilstošiem savienojumiem statīva piestiprināšanai tās ārpusē.

Elastīgi un maināmi iekšējie sadalītāji
Speciāli veidotos iekšējos sadalītājus var nolocīt vai izvilkt pēc nepieciešamības, kas ļauj jums aizsargāt savu aprīkojumu īpašās situācijās. Šie modulārie un vienkārši izmantojamie sadalītāji ļauj izveidot precīza izmēra nodalījumu savam aprīkojumam un tādējādi pielāgot somas iekšpusi atbilstoši savām vajadzībām.

Aizsardzība pret lietu un UV starojumu
Somas komplektā iekļauts atlokāms aizsargs, kas veido barjeru starp sauso somas iekšpusi un mitriem laika apstākļiem, kad uzstādīts uz somas. Audumam ir uzklāts īpašs pārklājums, kas saglabā izturību pret mitrumu. Iekļautā lietus aizsarga sudrabotā puse novirzīs tiešos saules starus, novēršot jūsu digitālā aprīkojuma pārkaršanu.  
 
Kameras aizsardzības sistēma
Manfrotto CPS — kameras aizsardzības sistēma, ir speciāli konstruēta un laboratoriski testēta, kas ļauj garantēt augstāko aizsardzības un triecienizturības līmeni, kad tas patiesi ir nepieciešams.

Dizains

Somas tips
Mugursoma
Piemērotas kameras
Lielāka izmēra spoguļkameras
Planšetdatora/klēpjdatora izmērs
13"
Ietilpība
Kameras korpuss
4 objektīvi
Piederumi

Iekšējie izmēri

Galvenā nodalījuma augstums (mm)
400
Galvenā nodalījuma platums (mm)
290
Galvenā nodalījuma dziļums (mm)
170
Klēpjdatora nodalījuma augstums (mm)
400
Klēpjdatora nodalījuma platums (mm)
290
Klēpjdatora nodalījuma dziļums (mm)
35

Ārējie izmēri

Augstums (mm)
440
Platums (mm)
330
Dziļums (mm)
270

Vispārīgi

Krāsa
Melna / sudrabota
Materiāls
Neilons
Svars (g)
1900

Produktu kodi

EAN
7290105218551
719821374671
Ražotāja kods
MB PL-MTP-120

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt