Manfrotto videokameras soma Pro Light (MB PL-CC-191N)

Pamatinformācija

  • Kameras soma profesionāliem filmētājiem
  • Ietilpina videokameru un piederumus
  • Manfrotto Flexi pielāgojamie sadalītāji
  • Vairāki rokturi un polsterēta pleca siksna
  • Ripstop neilons un ūdeni atgrūdoša ārējā virsma

Prece ir arhivēta

Manfrotto CC-191N PL ir kompakta videokameras soma profesionāliem filmētājiem, kuri atrodas pastāvīgā kustībā. Tā ietilpina jaunākos modulāro kameru (piem., SONY PXW‑FS5, izjaukts Canon C500), klasisko HDV kameru (piem., SONY PXW‑X70, Canon XF205), video digitālo spoguļkameru (piem., Canon EOS 1DC, 5D mark III) vai pat jaunā veida videokameru (piem., BlackmagicMicro Studio camera 4K, Panasonic LUMIX GH4) modeļus.  

Somas ārpuses konstrukcijā ir izmantots augstas kvalitātes Ripstop neilona audums un ūdeni atgrūdoša apstrāde, kas nodrošina uzticamu aprīkojuma aizsardzību pret ārējo triecienu un ekstrēmu laika apstākļu ietekmi. Iebūvētais alumīnija rāmis, kas izvietots netālu no atvēruma, vēl jo vairāk pastiprina šo aizsardzību. Attaisot augšējo divkāršo rāvējslēdzēju, paveras somas galvenais nodalījums ar dažādiem sadalītājiem, tajā skaitā jaunākajiem Manfrotto Flexi sadalītājiem, kas ļauj organizēt vietu somā pēc savas vajadzības. Manfrotto Flexi sadalītājus var aplocīt ap kameras korpusu vai papildu objektīvu, tādējādi pastiprinot aizsardzību un pilnībā izmantojot brīvo vietu. Nodalījuma pamatne un Flexi sadalītāji ir izgatavoti no īpaši veidotām putām un formē Manfrotto kameras aizsardzības sistēmu (Camera Protection System—CPS) visapkārt kameras korpusam, nodrošinot triecienu absorbējošu un vibrāciju mazinošu aizsardzību. Iekļautais objektīva spilventiņš nodrošina papildu atbalstu objektīva zonai. Pilna garuma ārējā kabata palīdz organizēt mazākus piederumus.     
 
Trīs rokturi, kas izvietoti somas augšpusē un sānos, ļauj to ērtāk paņemt no plaukta vai izcelt no mašīnas. Noņemama polsterēta pleca siksna nodrošina pārvietošanos ar šo somu bez jebkādām rūpēm. 

Dizains

Somas tips
Pleca soma
Piemērotas kameras
Liela izmēra videokameras
Savietojamie modeļi
Sony PXW-FS5
Sony PXW-X70
Canon XF205
Canon EOS 1DC
Canon EOS 5D Mark III
Ietilpība
Kameras korpuss
Piederumi
Pleca siksna

Iekšējie izmēri

Galvenā nodalījuma augstums (mm)
390
Galvenā nodalījuma platums (mm)
200
Galvenā nodalījuma dziļums (mm)
230

Ārējie izmēri

Augstums (mm)
410
Platums (mm)
230
Dziļums (mm)
290

Vispārīgi

Krāsa
Melna / sudrabota
Materiāls
Neilons
Svars (g)
1300

Izmēri un svars

Bruto svars
1.38 kg
Neto svars
1.38 kg
Iepakojuma platums
0.23 cm
Iepakojuma augstums
0.285 cm
Iepakojuma garums
0.43 cm
Izcelsmes valsts
China

Produktu kodi

EAN
8024221652451
719821397236
Ražotāja kods
MB PL-CC-191N
CN kods
42029298

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt