Canon pleca soma MS10

Pamatinformācija

  • Moderna pleca soma
  • Teicami piemērota spoguļkamerai un diviem objektīviem
  • Papildu vieta 9,7" planšetdatoram
  • Vairākas kabatiņas piederumiem
  • Regulējama pleca siksna

Prece ir arhivēta

Moderna un diskrēta
Šai oficiālajai Canon pleca somai ir diskrēts dizains ar modernu pelēku apdari un izsmalcinātu iespiestu melnu Canon logotipu uz melna fona — tā ir uzticama augstas kvalitātes soma.

Droša glabāšana, vienkārša piekļuve
Droši glabājiet un pārvadājiet savu fotografēšanas aprīkojumu, pateicoties dizainam ar polsterētām nodaļām un rāvējslēdzēju galvenajā nodaļā. Divi magnētiski slēdži notur somas atloku ērti aizvērtu, tomēr ļauj ātri un vienkārši piekļūt aprīkojumam, tāpēc nepalaidīsiet garām nevienu kadru.

Lieliska uzņemšanai visas dienas garumā
Paņemiet visu nepieciešamo uzņemšanai visas dienas garumā, pateicoties īpaši atvēlētajai vietai vienai kamerai un diviem objektīviem, kā arī planšetdatoram. Galvenais iekšējais nodalījums ir polsterēts, ar rāvējslēdzēja aizdari un pielāgojamiem sadalītājiem, kas nodrošina gan vietu, gan iespēju to pielāgot savam aprīkojumam. Turklāt ir arī ārējās kabatas personīgajām lietām un kameras piederumiem. 

Izturīga un ilglaicīga
Šī izturīgā, uzticamā ūdeni atgrūdošā ielas soma ir izgatavota no nodilumizturīga, intensīvi pārbaudīta, augstas kvalitātes materiāla, un tai ir arī izturīga apdare un stiprinājumi. 

Ērta pārnēsāšana
Stingra, nodilumizturīga plecu siksna ar vienkārši regulējamu sprādzi nodrošina maksimālas ērtības, pārnēsājot somu, kad tā ir pilna. 

Dizains

Somas tips
Pleca soma
Piemērotas kameras
Vidēja izmēra spoguļkameras
Planšetdatora/klēpjdatora izmērs
9,7"
Ietilpība
Kameras korpuss
2 objektīvi
Piederumi
Pleca siksna

Ārējie izmēri

Augstums (mm)
240
Platums (mm)
405
Dziļums (mm)
180

Vispārīgi

Krāsa
Pelēka
Materiāls
Poliesteris
Mākslīgā āda

Izmēri un svars

Bruto svars
0.97 kg
Neto svars
0.97 kg
Iepakojuma platums
18.3 cm
Iepakojuma augstums
25.5 cm
Iepakojuma garums
40.5 cm
Izcelsmes valsts
China

Produktu kodi

EAN
4549292062694
Ražotāja kods
1356C001
CN kods
4202929890

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt