Canon mugursoma BP10

Pamatinformācija

  • Moderna mugursoma
  • Ietilpina spoguļkameru un 2 objektīvus
  • Papildu vieta 9,7" planšetdatoram
  • Atsevišķas kabatas piederumiem
  • Regulējamas un polsterētas plecu siksnas

Prece ir arhivēta

Moderna un diskrēta
Šai oficiālajai Canon kameras mugursomai ir diskrēts dizains ar modernu džinsa stila apdari un izsmalcinātu iespiestu melnu Canon logotipu uz melna fona un mīkstu sarkanu Canon apdari — augsta kvalitāte un praktiskums, kuru sagaidāt no Canon somas.

Pielāgojama glabāšana, vienkārša piekļuve
Droši pārnēsājiet fotografēšanas aprīkojumu, pateicoties polsterētam apakšējam nodalījumam ar pilnībā regulējamiem iekšējiem atdalītājiem, kas ļauj pielāgot vietu jūsu vajadzībām. Ir daudz vietas papildu objektīvam vai Speedlite zibspuldzēm, turklāt ar rāvējslēdzēja aizdari var ērti visam piekļūt.

Lieliska soma nedēļas nogalēm
Plašs, atsevišķs augšējais nodalījums ar atlokāmu atvēršanu no augšpuses un diviem magnētiskiem slēdžiem droši uzglabā pietiekami daudz personīgo piederumu visai nedēļas nogalei. Sānu kabatas ir tām personīgajām lietām, kurām jāpiekļūst ātri un ērti, un ir arī īpaša aizmugurējā kabata 9,7 collu planšetdatoram.

Ērta pārnēsāšana
Pamatīgi polsterētas, regulējamas plecu siksnas un polsterēta aizmugure nodrošina maksimālas ērtības, kad ilgstoši jāpārnēsā pilna soma. Lai būtu dažādas pārnēsāšanas iespējas, augšpusē ir arī rokturis.

Izturīga un ilglaicīga
Šī izturīgā un ūdeni atgrūdošā ielas mugursoma ir izgatavota no nodilumizturīga, intensīvi pārbaudīta, augstas kvalitātes materiāla, un tai ir arī izturīgi rāvējslēdzēji.

Dizains

Somas tips
Mugursoma
Piemērotas kameras
Vidēja izmēra spoguļkameras
Planšetdatora/klēpjdatora izmērs
9,7"
Ietilpība
Kameras korpuss
2 objektīvi
Piederumi
Piederumi

Ārējie izmēri

Augstums (mm)
420
Platums (mm)
320
Dziļums (mm)
190

Vispārīgi

Krāsa
Pelēka
Melna / sudrabota
Materiāls
Poliesteris
Mākslīgā āda

Izmēri un svars

Bruto svars
1077 kg
Neto svars
1077 kg
Iepakojuma platums
18.5 cm
Iepakojuma augstums
47.5 cm
Iepakojuma garums
31.5 cm
Izcelsmes valsts
China

Produktu kodi

EAN
4549292062717
Ražotāja kods
1358C001
CN kods
4202929890

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt