Manfrotto pleca soma Pro Light Bumblebee (MB PL-BM-30)

149 € Ietaupiet 21% 189 €

Pamatinformācija

  • Ērta Messenger stila Manfrotto pleca soma
  • Ideāli piemērota DSLR ar zūmobjektīvu un 3 papildu objektīviem
  • Klēpjdatora nodalījums 15 collu ierīcei
  • Vairākas papildu kabatas aksesuāriem
  • Regulējama plecu siksna

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Manfrotto Bumblebee M-30 PL ir profesionāla kameras Messenger stila soma, kas paredzēta pastāvīgā kustībā esošiem fotogrāfiem. Šī īpaši ietilpīgā, plānā profila soma ir izstrādāta, lai tajā varētu ietilpināt profesionālo kameras piederumu komplektu, kā arī 15 collu klēpjdatoru, tai pašā laikā nodrošinot ilgstošas valkāšanas komfortu. Tās sadalītāji ar oriģinālo kameras aizsardzības sistēmu droši aizsargā spoguļkameras korpusu ar pievienotu 70‑200/2.8 objektīvu, kā arī trīs papildu objektīvus, rokas stabilizācijas iekārtu un daudzus citus aksesuārus. Visus šos piederumus ir iespējams ātri izņemt, izmantojot augšējo rāvējslēdzēja atvērumu. Īpaši izstrādāta siksna XtraSecure fiksē rokas stabilizatora kustīgo daļu. Šī soma ietilpina arī spoguļkameras komplektu ar pievienotu bateriju bloku, kad nav ievietots klēpjdators.

Oriģinālā sistēma AirSupport ne tikai sadala svaru pa garo un plato pleca spilventiņu, bet arī maksimāli uzlabo gaisa caurlaidību. Liela EasyGrip sprādze ļauj pielāgot plecu siksnas garumu vien pāris sekundēs, ļaujot ātri uzlikt somu un doties tālāk. Ūdensnecaurlaidīgs Rip‑Stop neilona/poliestera audums, ITW Nexus sprādzes un Duraflex detaļas padara šo somu gan īpaši vieglu, gan pietiekami stipru, lai tā spētu izturētu visintensīvāko lietošanu, nodrošinot ilgstošu aizsardzību lielam aprīkojuma daudzumam.

Šo somu var atvērt, izmantojot Velcro aizdari vai sprādzes. Lietojiet klusinātāju NoiseFree Velcro, kad nepieciešams īpaši klusa somas izmantošana. Elastīgais statīva savienojums NeverLose ir vienmēr gatavs nostiprināt trijkāji, monopodu vai kameras kātu. Somas ārpusē ir pieejamas vairākas rāvējslēdzēja un elastīgās kabatas aksesuāru un ūdens pudeles uzglabāšanai. Šis somas modelis ir nokomplektēts ar saules/lietus pārsegu DuoFace, kas nodrošina īpašu aizsardzību skarbos laika apstākļos un atstaro saules gaismu, tādējādi neļaujot aprīkojumam sakarst vai samirkt visas dienas garumā. Nēsājiet šo somu uz pleca, šķērsām pāri ķermenim vai aiz pārnēsāšanas roktura, ko varat arī piestiprināt pie bagāžas ratiņu roktura ērtai ceļošanai.       


Blogu raksti, kuros pieminēta šī prece:

Dizains

Somas tips
Pleca soma
Piemērotas kameras
Vidēja izmēra spoguļkameras
Planšetdatora/klēpjdatora izmērs
15"
Ietilpība
Kameras korpuss
3 objektīvi
Piederumi
Pleca siksna

Iekšējie izmēri

Galvenā nodalījuma augstums (mm)
310
Galvenā nodalījuma platums (mm)
120
Galvenā nodalījuma dziļums (mm)
420
Klēpjdatora nodalījuma augstums (mm)
300
Klēpjdatora nodalījuma platums (mm)
380
Klēpjdatora nodalījuma dziļums (mm)
40

Ārējie izmēri

Augstums (mm)
330
Platums (mm)
190
Dziļums (mm)
460

Vispārīgi

Krāsa
Melna / sudrabota
Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību
Aizsardzība pret putekļu un laika apstākļu ietekmi
Materiāls
Neilons
Tekstils
Special materials
RipStop
Svars (g)
1200

Izmēri un svars

Bruto svars
1.27 kg
Neto svars
1.26 kg
Izcelsmes valsts
China

Produktu kodi

EAN
8024221668025
719821413202
Ražotāja kods
MB PL-BM-30
CN kods
42029298

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Ja prece pasūtīta Photopoint interneta veikalā, tā tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt