Manfrotto soma uz ritentiņiem Pro Light Reloader 55 (MB PL-RL-55)

Pamatinformācija

  • Soma uz ritentiņiem profesionālajam aprīkojumam
  • Ietilpina vairākas spoguļkameras un objektīvus
  • Regulējami sadalītāji iekšpuses organizēšanai
  • Atsevišķs nodalījums klēpjdatoram un planšetdatoram
  • Ripstop neilona ūdeni atgrūdoša virsma

Prece ir arhivēta

Šī digitālajām spoguļkamerām un videokamerām paredzētā soma uz ritentiņiem Pro Light Reloader-55 ir ideāls aksesuārs vienmēr kustībā esošiem fotogrāfiem.  

Tā ir izstrādāta un konstruēta īpaši ceļotājiem — atbilst starptautiskajiem līdzņemamās bagāžas izmēriem, turklāt ir gan droša, gan triecienu absorbējoša. Soma ir aprīkota ar vairākiem pastiprinātiem sadalītājiem, kas pieļauj maksimālu elastību somas iekšpuses konfigurēšanā. Atkarībā no izmantoto sadalītāju skaita tās svars var svārstīties robežās no 4,2 līdz 4,9 kg. Somas ārējais apvalks ir izgatavots no augstas kvalitātes Pro‑Light Rip‑Stop neilona auduma, kas apstrādāts ar ūdeni atgrūdošu funkciju, lai pasargātu jūsu foto aprīkojumu no nelabvēlīgu laika apstākļu ietekmes. Īpaša vērība ir pievērsta somas stūriem un pamatnei, lai novērstu nodiluma veidošanos no biežas lietošanas.

Četru pakāpju rokturis garantē izturību, bet tajā pašā laikā atstāj pietiekami daudz vietas somas iekšpusē, lai ietilpinātu visu aprīkojuma klāstu. Jūs varat pārnēsāt ne tikai savu DSLR kameru ar piestiprinātu rokturi un pievienotu 400/2.8, 200‑400/4 objektīvu vai atvienotu 500/4 objektīvu, bet arī ērti ietilpināt Canon C100 kopā ar apgaismojuma statīviem. Pielāgojiet somu savam aprīkojumam, izmantojot ērti regulējamus iekšējos sadalītājus, atbilstoši saviem dienas plāniem. Tāpat varat izvēlēties ideālos Roller‑blade ritentiņus, ja vēlaties nomainīt standarta TPU+ABS izturīgos 84 mm gultņu ritentiņus.  

Tagad varat vairs neuztraukties par savas kameras aprīkojuma bojājumiem, esot kustībā, jo šajā somā ir iebūvēta gudrā kameras aizsardzības sistēma, kas absorbē triecienus. Turklāt, pateicoties rāvējslēdzējam, ko apstiprinājusi Transporta drošības administrācija (Transportation Safety Administration, TAS), jūsu vērtīgās mantas vienmēr būs drošībā, lai kurp jūs dotos.

Dizains

Somas tips
Koferis
Piemērotas kameras
Lielāka izmēra spoguļkameras
Liela izmēra videokameras
Ietilpība
Kameras korpuss
10 objektīvi

Iekšējie izmēri

Galvenā nodalījuma augstums (mm)
480
Galvenā nodalījuma platums (mm)
320
Galvenā nodalījuma dziļums (mm)
180
Klēpjdatora nodalījuma augstums (mm)
400
Klēpjdatora nodalījuma platums (mm)
320
Klēpjdatora nodalījuma dziļums (mm)
25

Ārējie izmēri

Augstums (mm)
550
Platums (mm)
350
Dziļums (mm)
230

Vispārīgi

Krāsa
Melna / sudrabota
Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību
Ūdensizturīgs
Materiāls
Neilons
Svars (g)
4900

Produktu kodi

EAN
8024221652499
719821397274
Ražotāja kods
MB PL-RL-55

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt