Forever SB-120 Fitnesa Aproce - Smart Aproce

21,34 €

Pamatinformācija

Ražotājs: Forever Produkta kods: GSM032121 Krāsa: Melna Modelis: SB-120 Fitnesa Aproce Forever SB-110 ir lieliska ierīce aktīva dzīves stila cilvēkiem, kuriem patīk sports un tehnoloģijas. Šī ierīce nodrošina iespēju kontrolēt skriešanas jeb iešanas

Ražotājs: Forever

Produkta kods: GSM032121

Krāsa: Melna

Modelis: SB-120

Fitnesa Aproce Forever SB-110 ir lieliska ierīce aktīva dzīves stila cilvēkiem, kuriem patīk sports un tehnoloģijas. Šī ierīce nodrošina iespēju kontrolēt skriešanas jeb iešanas distanci, veikto soļu daudzumu, sadedzinātās kalorijas, miega monitor, modinātājs un ienākošā zvana un modinātāja informators. Visa informācija tiek saglabāta "Forever KeepFit" mobilajā aplikācijā un rādīta uz ekrāna, kura ļaus veikt rezultātu analīzi. Šī aproce ir aprīkota ar pulksteni, modinātāju kas maigi vibrē un displeju kurš informēs par ienākošajiem zvaniem, kas ir lielisks atvieglojums trenniņa laikā. Forever SB-120 Plus atjaunots 3D pedometrs un miega monitors, kurš pateicoties jaunākajiem algoritmiem, vēl precizāk rādīs informāciju un var to mērīt patstāvīgi.

Savienojas ar: IOS versijas 8 un jaunāku. Android versijas 4.4 un jaunāku

Tehniskie parametri:

· Bluetooth 4.2

· Korpusa Izmēri: (L x W): 40 x 10 mm

· Siksniņas garums: 245 mm

· Materiāls: Silikons / Alumīnijs

· Displejs: OLED

· Akumulators: iebūvēts 50mAh

· Darbības laiks: Līdz 7 dienām (kas atkarīgs no lietošanas intensitātes)

· Maksimālais regulējamās siksniņas garums: 245mm


Komplektācija: Smart bracelet ierīce, USB klipša uzlādes ierīce, Lietotāja instrukcija angļu valodā

Iepakots Oriģinālajā ražotāja Blistera iepakojumā.


Kummi / Plast / Silikoonid / Metall

Produktu kodi

EAN
5900495615220
Ražotāja kods
GSM032121

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt