Garmin Vivosmart HR+ XL, melns

Pamatinformācija

  • Viedaproce ar iebūvētu GPS un sirds ritma monitoru
  • Ataino soļus, kalorijas, attālumu un aktivitātes intensitāti
  • Neaktivitātes ziņojums atgādina jums izkustēties
  • Ziņojumi par zvaniem, īsziņām un e-pastiem no jūsu viedtālruņa
  • Automātiska mērķa iespēja ļauj palikt motivētam

Prece ir arhivēta

  • GPS piefiksē jūsu distanci un tempu, saglabājot jūsu skrējienu vai pastaigu atainošanai kartē
  • Ūdensizturīgs, kompakts korpuss, kas ļauj valkāt ierīci visas dienas garumā; pastāvīgi ieslēgtais, skārienjūtīgais ekrāns uzrāda jūsu datus, pat tiešos saules staros
  • Piefiksē soļu skaitu, kalorijas, uzkāpto stāvu skaitu, aktivitātes intensitāti un pulsu no jūsu plaukstas locītavas
  • Saņemiet ierīces viedos ziņojumus no sava saderīgā viedtālruņa, ieskaitot e-pastu, zvanus, SMS, ziņojumus no sociālajiem tīkliem u.c. ziņojumus
  • Automātiska sinhronizācija ar Garmin Connect™ Mobile lietotni ļauj jums pievienoties izaicinājumiem, atkārtoti pārlūkot savus datus un saņemt viedus ieteikumus


Nosaka aktivitātes līmeni, nolasot pulsu no plaukstas locītavas
vivosmart HR+ aktivitātes uzraudzītājs izmanto Elevate™ pulsa tehnoloģiju, lai uzraudzītu jūsu pulsu no plaukstas locītavas katru dienu, visas diennakts garumā. Šī funkcija sniedz jums iespēju trenēties, kad vien vēlaties, bez nepieciešamības izmantot pulsometru ar jostiņu ap krūtīm. Izmantojot pulsa datus, vivosmart HR+ nodrošina ar informāciju par sadedzinātajām kalorijām. Vienalga, vai dodaties uz jogas nodarbību, spēlējat kādu sporta spēli ar draugiem vai dodaties uz treniņnometni, ierīce sasummē jūsu fitnesa aktivitāšu intensitāti, izmantojot intensitātes minūtes. Šī funkcija ļauj jums sekot līdzi savam progresam pretī pasaules veselības organizāciju ieteiktajiem mērķiem. Papildus, jūs varat izmantot savu vivosmart HR+ kā pulsometra aproci ap savu roku un sapārot to ar citu saderīgu Garmin ierīci.

Piemērots izmantošanai sporta zālē vai skrienot ārpus telpām 
vivosmart HR+ viedais aktivitātes uzraudzītājs ir spējīgs piefiksēt distanci, laiku un tempu iekštelpu un ārpustelpu aktivitātēs. Izmantojot GPS, jūs varat iegūt pat vēl precīzākus distances un tempa datu mērījumus, kā arī aplūkot savas skriešanas vai pastaigu aktivitātes kartē. Papildus jūsu skrējienu, soļu un kaloriju piefiksēšanai, vivosmart HR+ saskaita jūsu uzkāpto stāvu daudzumu un intensitātes minūtes.

Savienojuma funkcijas
vivosmart HR+ automātiski sinhronizējas ar jūsu viedtālruni visas dienas garumā, lai uzglabātu jūsu datus mūsu bezmaksas vietnē tiešsaistē. Lejuplādējiet Garmin Connect Mobile lietotni vai pievienojieties Garmin Connect vietnei, izmantojot savu datoru, lai saglabātu, plānotu un dalītos savās aktivitātēs un pārspētu savu iepriekšējās dienas soļu skaitu. Pievienojieties draugu grupām un sacentieties savstarpējos izaicinājumos. Lai vēl detalizētāk sekotu līdzi savām kalorijām, jūs varat izveidot profilu MyFitnessPal vietnē un savienojiet to ar savu Garmin Connect kontu. Tas ļauj jums salīdzināt uzņemtās kalorijas ar kopējo sadedzināto kaloriju skaitu, kuras vivosmart HR+ piefiksē visas dienas garumā.

Move IQ funkcija
Izmantojot Move IQ funkciju, jums nav nepieciešamības uzsākt vai apstādināt savu aktivitātes taimeri, kad uzsākat jaunu aktivitāti. vivosmart HR+ var automātiski noteikt atšķirību starp tādiem kustību veidiem kā iešana, skriešana, velobraukšana, peldēšana vai pat eliptiskā trenažiera izmantošana. Jūs varat pārlūkot savas ikdienas aktivitātes Garmin Connect™ vietnē.

Viedas funkcijas
Esiet aktīvs, bet saglabājiet saikni ar apkārtējo pasauli, izmantojot vivosmart HR+ viedo aktivitātes uzraudzītāju! Katru reizi, kad saņemat kādu ziņojumu savā saderīgajā viedtālrunī, jūsu vivosmart HR+ maigi ievibrējas un automātiski ataino atbilstošo informāciju. Vienkārši pieskarieties un pavelciet uz ekrāna, lai izlasītu vairāk no ziņojuma. Citas savienojuma funkcijas ļauj jums kontrolēt mūziku jūsu tālrunī, vadīt savu atsevišķi iegādājamo VIRB sporta kameru vai atrast savu nepareizā vietā novietoto tālruni.

Katra diena kļūst veselīgāka par iepriekšējo
vivosmart HR+ iemācās jūsu pašreizējo aktivitātes līmeni, tad izveido sasniedzamu mērķi ikdienas soļu skaitam. Jums sasniedzot savus mērķus, ierīce automātiski pielāgos jūsu mērķi nākamajai dienai, palēnām mudinot jūs ievērot veselīgāku dzīvesveidu. Visas dienas garumā, ierīce atgādina jums izkustēties, izmantojot kustību joslu un brīdinājumu ar vibrāciju, ja esat bijis mazkustīgs ilgāk par vienu stundu. Dodieties nelielā pastaigā, lai atiestatītu mazkustības taimeri!

Displejs

Displeja izmērs
25,3 × 10,7 mm
Ekrāna izšķirtspēja
160 × 68
Skārienekrāns
Izgaismojums

Funkcijas

Aktivitātes uzraudzīšana
Attālums
Sirdsdarbības ritms
Kaloriju skaitītājs
Ikdienas aktivitāte
Soļu skaits
Miegs
Neaktivitāte
Notifications
E-pasts
Kalendārs
Zvani
SMS
Sociālie mediji
Modinātājs

Sensori

Žiro sensors
Akselerometrs
Altimetrs
Sirds ritma monitors
Iebūvēts
Soļu skaitītājs
GPS
GPS
Kompass
No

Savienojamība

Bluetooth
Bluetooth 4.0
Bluetooth protokoli
LE
Citi savienojumi
ANT+
Mobilā lietotne
Garmin Connect

Baterija

Enerģijas avots
Litija akumulators
Darbības laiks
5 dienas
Uzlāde
Izmantojot uzlādes kabeli

Izmēri un svars

Platums (mm)
21
Augstums (mm)
12,3
Siksnas izmērs
180 – 224 mm
Svars (g)
29,6

Vispārīgi

Krāsa
Violeta
Siksnas materiāls
Silikons
Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību
Ūdensdrošība (līdz 50 m dziļumam)
Iepakojumā ietilpst
Aktivitātes trekeris
Uzlādes kabelis

Produktu kodi

EAN
753759149130
Ražotāja kods
010-01955-45

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt