DJI Osmo rokturis (komplekts)

Pamatinformācija

  • Izmantojiet sava Inspire 1 kameru uz zemes
  • Saderīgs ar Zenmuse X3 un X5
  • Iebūvēts mikrofons
  • Ergonomiskas vadīklas

Prece ir arhivēta

Savietojams ar Osmo stabilizatoru un kameru, kā arī Inspire 1 lidaparāta kameru Zenmuse X3, DJI Osmo rokturis iemieso sevī DJI progresīvo attēla stabilizāciju kompaktas, rokās turamas sistēmas izskatā, kas sniedz iespēju uzņemt skaidrus un stabilus videoierakstus jebkurā laikā un vietā. 
Osmo integrētais dizains nāk komplektā ar virkni jaudīgām uzņemšanas iespējām un intuitīvām vadīklām. Automātiskās panorāmas un laika intervāla uzņemšanas (Time‑lapse) funkcijas ir pārsteidzoši vienkārši lietojamas, ļaujot iegūt izcilus rezultātus, kas liek jūsu darbam patiesi izcelties. Osmo roktura ērti pieejamie vadības taustiņi un pogas ļauj viegli ierakstīt video/fotogrāfijas un kontrolēt svarīgas kameras funkcijas tikai ar vienu roku.
Osmo rokturis ir aprīkots ar iebūvētu mikrofonu un to var lietot kopā ar dažādiem aksesuāriem, piemēram, pagarinājumu un statīvu, tādējādi nodrošinot daudzveidīgas izmantošanas iespējas praktiski jebkuros apstākļos. 
DJI Osmo roktura komplektā ietilpst akumulators, uzlādes ierīce un telefona turētājs. Stabilizators un kamera komplektā nav iekļauti.    

Specifikācijas

Savietojamie modeļi
Zenmuse X3
Zenmuse X5
Iepakojumā ietilpst
Rokturis
Akumulators
Akumulatora lādētājs
Mikrofons
Auto turētājs telefonam

Produktu kodi

EAN
6958265127656
1900210002227
6958265104893
6958265122743

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt