Woody 91835 Eko koka Balts Šūpuļzirdziņš ar i

30,49 €

Pamatinformācija

Ražotājs: Woody Produkta kods: 91835 Krāsa: Multi - Krāsu Vecuma ierobežojumi: no 2 gadiem + Materiāli: Eko Koks, Eko Krāsa (Droša Bērniem) Informācija par ražotāju: WOODY - EIROPAS Kompānija ar Augstiem Kvalitātes un Drošības standartiem un sertif

Ražotājs: Woody

Produkta kods: 91835

Krāsa: Multi - Krāsu

Vecuma ierobežojumi: no 2 gadiem +

Materiāli: Eko Koks, Eko Krāsa (Droša Bērniem)

Informācija par ražotāju:

WOODY - EIROPAS Kompānija ar Augstiem Kvalitātes un Drošības standartiem un sertifikācijām, kas tiek pielietoti Bērnu preču ražošanā. WOODY ir viena no pirmajiem pēc komunisma laika Bērnu preču ražotajiem, kas uz šodienu ir saražojis lielu koka preču daudzumu, un zin kā veidot rotaļlietas, kas attīsta bērna domāšanu un motorikas spējas, tajā pašā laikā to vienkāršā un pārdomāta uzbūve ir bērniem tik tuva un saprotama.

Īss preces apraksts:

Woody 91835 - Eko koka Balts Šūpuļzirdziņš ar iespēju zīmēt uz tā virsmas Izgatavota no īpaši kvalitatīva un ekoloģiska koka materiāla un bērnam nekaitīgām un sertificētam krāsvielām. Skaists un mīļš šūpuļzirdziņš nesīs bērnam labas emocijas un patiesu prieku. Zirgs attīsta koordināciju, dod iespēju aktīvi pavadīt laiku un attīsta līdzsvara turēšanas iespējas. Zirdziņa krāsa ir neitrāla - tā ir Balta, tāpēc labi piestāvēs jebkuram istabas interjeram, kā arī derēs gan meitenēm, gan puišiem. Zirdziņa virsma iz izveidota tādā veidā, lai uz tās būtu iespēja zīmēt un notīrot, atkārtoti zīmēt, tas noteikti būs interesanti jebkuram bērnam. Spēcīga un stabila koka konstrukcija nodrošinās drošību spēles laikā. Ērti rokturi un nelielas kāju balstu platformas. Uz sliedes ir uzstādīti stabilizatori, kas ierobežo aizmugurējās daļas slīpuma leņķi. Rotaļlieta ir viegli montējama.

Tehniskie parametri:

  • Korpusa Materiāls: koka
  • Krāsojums (virsma): Eko droša krāsa un lakas bērniem
  • Sertifikācija: Visas Eiropas Zonu drošības sertifikācijas

Īpašības:

  • Izgatavots un kvalitatīva koka materiāla un nokrāsots ar drošām un nekaitīgām krāsvielām.
  • Zirgs attīsta koordināciju, dod iespēju aktīvi pavadīt laiku un attīsta līdzsvara turēšanas iespējas.
  • Liela izmēra rotaļlieta, bez mazām detaļām, kas ir droši pat mazuļiem, tomēr ieteicams lietot no 2 gadu vecuma.

Iepakojums satur:

  • 1 gab. šūpuļzirdziņš 68x27x48cm.

Iepakots Oriģinālajā ražotāja blistera iepakojumā.


Puit

Produktu kodi

EAN
8591864918355
Ražotāja kods
WD91835

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt