Izdzīvošanas komplekts,Levenhuk LabZZ SK5

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

7,99 €

Pamatinformācija

Levenhuk LabZZ SK5 Green izdzīvošanas komplekts ir daudzfunkcionāls sīkrīks, kas patiks bērniem un pusaudžiem. Tas palīdzēs bērniem izpētīt apkārtni pārgājiena laikā un tuvāk iepazīt savvaļas dzīvnieku pasauli un vienlaikus uzzināt daudz jauna par optikas iespējām. Komplekts ir izgatavots no izturīgas un vienlaikus vieglas plastmasas zaļā krāsā. Salocīts tas aizņem minimālu vietu mugursomā vai kabatā. Pateicoties siksniņai, jūs nezaudēsiet savu ierīci.


Levenhuk LabZZ SK5 optika sastāv no vairākiem dažāda diametra ievelkamiem objektīviem. Tos var kombinēt, lai kalpotu kā monokulāri, binokļus, tālskati vai stereoskopu. Un, ja pievienosiet pāris lielo lēcu, jaunajai meitenei vai skautam būs jaudīga lupa detalizētai pēdu nospiedumu, kukaiņu un citu mazu objektu izpētei. Papildus optiskajiem elementiem komplektā ir arī mini kompass orientācijai apvidū un spogulis gaismas signālu sūtīšanai.


Galvenās iezīmes:

Tas kalpo kā monokulārs, teleskops, binoklis vai stereoskops.

Divu lielu lēcu kombinācija nodrošina lupu ar spēcīgu palielinājumu

Iebūvēts kompass un spogulis orientācijai un gaismas signālu sūtīšanai

Tā vieglais salokāmais korpuss nepalielinās jūsu kempinga aprīkojuma svaru


Komplektā ietilpst:

Pārgājienu izdzīvošanas komplekts

Kakla siksna

Lietotāja rokasgrāmata un garantijas karte


Bränd Levenhuk, Inc., USA
Warranty, years lifetime
Package size (LxWxH), cm 12x3.6x3.6

Izmēri un svars

Bruto svars
0.06 kg
Iepakojuma platums
5 cm
Iepakojuma augstums
5 cm
Iepakojuma garums
10 cm

Produktu kodi

EAN
5905555011592

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt