Manfrotto statīva komplekts MK190GOC4-3WX

Pamatinformācija

  • Manfrotto 190GO sērijas statīvs ar 3 virzienu galvu
  • 4 posmu oglekļa šķiedras kājas
  • Maksimālais augstums: 160 cm
  • Kravnesība līdz 6 kg
  • 90° novietojama centrālā kolonna

Prece ir arhivēta

Manfrotto 190go! M sērijas augstas veiktspējas oglekļa šķiedras statīvs ar 3‑virzienu galvu ir ideāls risinājums profesionāliem fotogrāfiem, kuri saviem sarežģītākajiem projektiem pieprasa maksimālu darbības veiktspēju un vieglumu apvienotu ar klasisku dizainu, ko papildina viena no veiksmīgākajām Manfrotto kompaktajām statīva galvām.  

Šis profesionālais statīvs ir vieglākais, kompaktākais risinājums 190 kolekcijā. Tas ir apgādāts ar M‑lock fiksācijas sistēmu — izstrādāta fotogrāfiem, kuri meklē ātru bloķēšanas mehānismu statīva uzstādīšanai vien pāris sekundēs, lai maksimāli koncentrētos uz uzņemamo kadru.

M-lock var iespējot un atspējot ar vienu 90° rotācijas kustību. Papildus ātrai statīva uzstādīšanai M‑lock mehānisms nodrošina ergonomiskumu, precīzas kustības un augstu stabilitāti pat pie lielas slodzes. Turklāt šim mehānismam nav nekādu izvirzītu daļu, ļaujot 190go! viegli ielikt un izņemt no tā uzglabāšanas nodalījuma.

Statīva augšpusē pieejams iebūvēts 90° kolonnas mehānisms, kas paliek apslēpts, kad netiek izmantots. Kolīdz rodas vajadzība, vienkārši piepaceliet to ar vienu pirkstu, ļaujot centrālajai kolonnai pāriet horizontālā stāvoklī. Kopā ar statīva četriem kāju leņķiem šis mehānisms garantē ideālu stabilitāti, uzņemot attēlus pat uz nelīdzenas virsmas.

Jaunais 190go! Carbon M-series + MHXPRO-3W galva — tas ir profesionālas klases komplekts ar jaunu oglekļa šķiedras caurulīšu sistēmu. Patiesi šī statīva oglekļa šķiedras kājas piedāvā izcilu viegluma un stabilitātes kombināciju, ko papildina pagriežami fiksatori, padarot to par visportatīvāko Manfrotto profesionālo statīvu.

Statīva komplektā ietilpst Manfrotto progresīvākā 3‑virzienu galva MHXPRO‑3W — kompakts risinājums precīzākai un uzticamākai attēlu uzņemšanai. MHXPRO‑3W ļauj fotogrāfiem nekavējoties radīt izcilus attēlus. Pateicoties frikcijas kontrolei vertikālā un horizontālā asī, varat maksimāli precīzi kadrēt un tvert attēlus. Unikālās iebīdāmās sviras arī nodrošina jaunu portativitātes līmeni, aizņemot vēl mazāk vietas.

190go! kājas var iestatīt četros dažādos leņķos, ļaujot fotogrāfiem intuitīvi mainīt uzņemšanas perspektīvas un viegli piemeklēt pareizo statīva augstumu, nepazaudējot fokusu uz vēlamo kadru. Easy Link stiprinājums augšpusē, gluži kā Manfrotto profesionālās klases 190 statīvu standarta versijām, pārvērš 190go! mobilajā studijā, ļaujot pievienot LED gaismas reflektoru vai citus aksesuārus maksimālai radošai brīvībai un kadriem, ko iepriekš varēja iegūt tikai ar bagātīgi nokomplektētiem statīviem.

190go! M sērija tāpat kā pārējie Manfrotto statīvi tiek izgatavoti Itālijā, iemiesojot sevī pasaulē vadošo dizainu, progresīvu tehnoloģiju, inovāciju un uzticamu kvalitāti vislabākajai lietotāja pieredzei.

Statīvs

Statīva modelis
MT190GOC4
Materiāls
Oglekļa šķiedra
Maksimālais darba augstums
160 cm
Darba augstums ar nolaistu centrālo kolonnu
135,5 cm
Minimālais darba augstums
9 cm
Garums saliktā veidā
59 cm
Maksimālā kravnesība
6 kg
Svars (g)
2300
Kājas posmu skaits
4
Kājas diametrs
14,7 mm
18,2 mm
21,7 mm
25,3 mm
Kājas leņķis
25°
46°
66°
88°
Galvas stiprinājums
3/8"
1/4"

Statīva galva

Galvas tips
3-virzienu galva
Galvas modelis
MHXPRO-3W
Materiāls
Alumīnijs
Kravnesība
8 kg
Sānu noliekums
-30° / +90°
Priekšējais noliekums
-30° / +90°
Panoramēšana
360°
Burbuļa līmeņrādis
Jā, 3
Statīva stiprinājums
3/8"
Ātrās noņemšanas plate
200PL-14
Kameras stiprinājums
1/4"
Augstums (mm)
130
Svars (g)
1000
Krāsa
Melna / sudrabota

Citi

Komplekts
Statīva komplekts
Iepakojumā ietilpst
Statīvs
Statīva galva
Ātrās noņemšanas plate

Izmēri un svars

Bruto svars
2.88 kg
Neto svars
2.31 kg
Izcelsmes valsts
Italy

Produktu kodi

EAN
8024221673494
719821418481
Ražotāja kods
MK190GOC4-3WX
CN kods
96200010

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt