Manfrotto statīva komplekts Befree Live Kit MVKBFRTC-LIVE

449 €

Pamatinformācija

  • Manfrotto Befree Live sērijas statīvs ar fluīdo galvu
  • 4 posmu oglekļa šķiedras kājas
  • Kravnesība līdz 4 kg
  • Maksimālais augstums: 150 cm
  • Portatīvs, stabils un ergonomisks

Manfrotto Befree Live Carbon ir portatīvākais ceļojuma video statīvs — paredzēts aizrautīgiem videogrāfiem un vlogeriem, kuri meklē ārkārtīgi vieglu, augstas klases balstu, kas nodrošina maksimālu darbības veiktspēju arī esot ceļā. Brīnišķīgu video uzņemšana ārā kļūst par baudāmu nodarbi, pateicoties statīva kompaktajam izmēram un minimālam svaram (tikai 1,38 kg). Befree Live Carbon mērķis ir apmierināt arvien pieaugošo neatkarīgo satura veidotāju pieprasījumu pēc viegla, ergonomiska statīva, kas būtu ērti pārnēsājams video ierakstīšanai ar DSLR, kompaktās sistēmas kamerām vai nelielām videokamerām.  

Vieglais statīva “zirneklis” nodrošina ideālu kameras stabilitāti uz visa veida reljefa, tai skaitā visnelīdzenākā, vienmērīgi noturot kameru gatavībā tvert apbrīnojamu video materiālu.

Šis modelis ir aprīkots ar jaunu bloķēšanas sistēmu M‑lock — jauns Manfrotto izstrādāts pagriežams fiksators, kas nodrošina ātru, ērtu un kompaktu risinājumu. Piedevām M‑lock nav nekādu izvirzītu daļu, un mehānisms nevainojami sakļaujas ap statīva galvu, ļaujot Befree Live Carbon viegli ielikt un izņemt no tā uzglabāšanas nodalījuma. 

Ergonomiskais kāju leņķa selektors ir piemērots lietošanai gan ar labo, gan kreiso roku, tādējādi ļaujot ikvienam lietotājam intuitīvi mainīt uzņemšanas perspektīvas un piemeklēt atbilstošu statīva augstumu, nezaudējot fokusu uz vēlamo kadru. 

Befree Live Carbon kājas var viegli iestatīt trīs dažādos leņķos, garantējot daudzpusīgas uzņemšanas iespējas visām radošajām idejām ārā.


Stingrais taču vieglais “zirneklis” uz šī inovatīvā modeļa ir aprīkots ar Easy Link stiprinājumu (tāpat kā Manfrotto profesionālie 190 un 055 sērijas statīvi), ļaujot videogrāfiem paaugstināt savu radošumu un pievienot aksesuārus, kas padara video materiālu unikālu un neaizmirstamu. Ja mīlat izmantot gaismas un reflektorus, tagad varat uzņemt brīnišķīgu video materiālu ārā, ko iepriekš bija iespējams panākt tikai ar bagātīgi nokomplektētiem statīviem.

Befree Live Carbon nelielais izmērs nekompromitē tā izturīgumu vai attēla kvalitāti.
Oglekļa šķiedras kājas samazina svaru līdz absolūtam minimumam, tai pat laikā nodrošinot savā klasē labāko stabilitāti un stingrību ļoti gludām kustībām, lai pieskaņotos Befree Live Fluid Head (MVH400AH) galvai, kas aprīkota ar fluīdo pretestības sistēmu gan horizontālā, gan vertikālā asī un saglabā nevainojamu kameras līdzsvaru, pateicoties slīdošajai video plāksnītei.


Viegli uzstādāmā un lietojamā Befree Live Fluid galva ir aprīkota ar divām intuitīvām vadīklām, kas bloķē un atbloķē galvas panoramēšanas un nolieces kustības neatkarīgi vienu no otras.

Šis vieglais oglekļa šķiedras video statīvs piedāvā optimālu portativitātes, stiprības, ērtas uzstādīšanas un lietošanas kombināciju. Tas ir radīts, lai videogrāfi varētu paust savu radošo individualitāti ar pārliecību, ka profesionālais balsts tos nepievils.
Befree Live ir pieejams arī alumīnija versijā.

Statīvs

Materiāls
Oglekļa šķiedra
Maksimālais darba augstums
150 cm
Darba augstums ar nolaistu centrālo kolonnu
129 cm
Minimālais darba augstums
41 cm
Garums saliktā veidā
41 cm
Maksimālā kravnesība
4 kg
Svars (g)
1380
Kājas posmu skaits
4
Kājas diametrs
11,2 mm
14,7 mm
18,2 mm
21,7 mm
Kājas leņķis
22°
54°
89°
Galvas stiprinājums
1/4"
3/8"

Statīva galva

Galvas tips
Video galva
Materiāls
Alumīnijs
Kravnesība
4 kg
Priekšējais noliekums
-90° / 65°
Panoramēšana
360°
Burbuļa līmeņrādis
Ātrās noņemšanas plate
501PL
Kameras stiprinājums
1/4"

Citi

Komplekts
Statīva komplekts
Iepakojumā ietilpst
Statīvs
Statīva galva
Ātrās noņemšanas plate
Pārnēsāšanas futrālis

Izmēri un svars

Bruto svars
1.58 kg
Neto svars
1.38 kg
Iepakojuma platums
0.118 cm
Iepakojuma augstums
0.118 cm
Iepakojuma garums
0.445 cm
Izcelsmes valsts
Italy

Produktu kodi

EAN
8024221673579
Ražotāja kods
MVKBFRTC-LIVE
CN kods
96200010

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Ja prece pasūtīta Photopoint interneta veikalā, tā tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt