Gizomos statīvs Flexible GP-03ST

Pamatinformācija

  • Viegls un daudzpusīgs mini statīvs
  • Elastīgas gumijota kājas
  • Tikai 31 cm augsts salocītā veidā
  • Kravnesība līdz 3 kg
  • Iebūvēta lodveida galva

Prece ir arhivēta

Gizomos GP-03ST ir elastīgs statīvs jūsu DSLR kamerai. Trīs gumijas kājiņas viegli lokās jebkādā pozīcijā, nodrošinot kamerai uzticamu atbalstu. Atšķirībā no citiem tirdzniecībā pieejamajiem elastīgajiem statīviem GP‑03ST kājas ir īpaši elastīgas, un tās var saliekt praktiski jebkādā formā. GP‑03ST statīva izstrādē Gizomos ir izmantojis materiālu, kas ir viegli lokāms, tai pat laikā ātri ieņem iepriekšējo formu. Tas ļauj jums strādāt bez liekām raizēm un veltīt vairāk laika ideālā kadra uzņemšanai. Šis statīvs atbalsta kameras svarā līdz 3 kg, tādēļ tagad pat vismodernākās DSLR kameras ir iespējams izmantot jebkurā vietā.

Dodoties ārā ar savu kameru, reizēm var būt apgrūtinoši paņemt līdzi pilnizmēra statīvu. Galda statīvs ir noderīgs, taču, ko darīt, ja nav pieejama līdzena virsma. Risinājums ir GP‑03ST. Vienkārši nostipriniet to pie koka zara, novietojiet uz akmens vai aptiniet tā kājas ap žogu. Šī statīva kājām ir raupja struktūra, kas nodrošina labāku saķeri. Statīva kājas ir iespējams izvērst divās pozīcijās, pagriežot sarkano gredzenu. GP‑03ST augšpusē atrodas 1/4 collu ārējā vītne, kas padara to saderīgu praktiski ar jebkuru kameru. Opcionālo aksesuāru klāstā ietilpst adapteris ar 3/8 collu skrūves vītni. Statīva kopējais garums ar saliktām kājām ir 31 cm, savukārt svars tikai 278 grami.    

GP-03ST  ir neaizstājams statīvs ikvienam, kas regulāri uzņem izbraukuma video. Elastīgās lietošanas iespējas ļauj iegūt stabilus kadrus gandrīz katrā situācijā. Apsveriet, piemēram, vloga filmēšanu. DSLR un kompakto kameru varat tieši pievienot pie GP‑03ST. Viedtālruņiem savukārt pieejams speciāls adapteris opcionālo aksesuāru klāstā.

Statīvs

Statīva modelis
GP-03ST
Maksimālais darba augstums
31 cm
Garums saliktā veidā
30,5 cm
Maksimālā kravnesība
3 kg
Svars (g)
278

Statīva galva

Galvas tips
Lodveida galva
Galvas modelis
Iebūvēta lodveida galva

Citi

Komplekts
Iebūvēta statīva galva
Iepakojumā ietilpst
Statīvs

Produktu kodi

EAN
8718127082008

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt