Gitzo statīvs GKTBB Mini Traveler

219 €

Pamatinformācija

  • Gitzo Mini Traveler statīvs ar lodveida galvu
  • Carbon eXact oglekļa šķiedras kājas
  • Kravnesība līdz 3 kg
  • Maksimālais augstums: 17,5 cm
  • Izturīga alumīnija statīva galva
Gitzo Mini Traveler statīvs ir īpaši paredzēts profesionāliem fotogrāfiem un fotografēšanas entuziastiem, kuri izmanto bezspoguļu vai DSLR kameras kopā ar maziem objektīviem. Šis mini statīvs nodrošina izcilu stabilitāti kā uz galda, tā arī uz zemes un daudzām citām virsmām, paverot fotogrāfiem jaunas radošās iespējas bez aprīkojuma radītiem šķēršļiem. Šis statīvs ir ideāls ceļojuma sabiedrotais visiem tiem, kuri vēlas ceļot ar minimālu bagāžu, tai pat laikā aprīkoti ar uzticamiem aksesuāriem, — Mini Traveler ietilpinās jebkurā fotosomā, neaizņemot galvenajai fototehnikai vajadzīgo vietu.  

Mini Traveler garantē ērtu un funkcionālu lietošanas pieredzi katrā āra fotosesijā. Pateicoties modernām oglekļa šķiedras eXact caurulītēm un alumīnija galvai, tas sver tikai 265 g (tikai kājas 117 g), ļaujot fotogrāfiem vienmēr ņemt sev līdzi labāko darbības veiktspēju, lai kurp dotos. Mini Traveler ir pilnībā izgatavots no Premium kvalitātes materiāliem, sākot no plāksnītes līdz kājiņām, un uz to var vienmēr paļauties. Alumīnija “zirneklis” un galva garantē uzticamību un stabilitāti — iztur slodzi līdz 3 kg pilnībā izvērstā konfigurācijā. Piedevām, kad vien nepieciešams vieglāks risinājums, galvu ir iespējams noņemt, un statīva kājas kļūst par atsevišķu balstu fototehnikai svarā līdz 25 kg. Mini Traveler ir ārkārtīgi augsta veiktspēja attiecībā uz minimālu aizņemamo platību, zema skata leņķa kadriem, aizskatuves fotogrāfiju un sekundāro kameru novietošanu. 
Aprīkots ar jauno (patentu gaidošo) Pull & Fix kāju leņķa regulēšanas sistēmu, Mini Traveler ir divi kāju leņķi daudzpusīgām uzstādīšanas iespējam un ilgnoturīgas gumijas kājiņas labākai saķerei ar vairumu virsmu. Ergonomisks gumijots mehānisms viegli fiksē un vada alumīnija galvas nerūsējošā tērauda lodi, kas turklāt ir ideāli saderīga ar Gitzo Traveler statīvu, savukārt Mini Traveler kājas var izmantot kopā ar vismazāko Gitzo Traveler lodveida galvu. 

Mini Traveler ir pieejams divos pievilcīgos krāsu variantos: pilnībā melns un klasiskais Gitzo noir décor; apgādāts ar unikālu, nevainojamu apdari un dizainu, kas atgādina veiksmīgo Gitzo lodveida galvu izsmalcināto formu. Precīzā mehāniskā apstrāde akcentē formas un garantē stiprāko alumīnija konstrukciju un kopā ar anodoksidēšanas procesu, kas aizsargā statīva virsmu, padara Mini Traveler par izturīgu un uzticamu balstu jebkuram gadījumam. 

Līdzīgi kā visos Gitzo izstrādājumos katra Mini Traveler detaļa ir izgatavota no viegliem un augstvērtīgiem materiāliem ar precīzu montāžu un rūpīgu manuālo kontroli. Gitzo meistaru bezkompromisa attieksme ir vienmēr harmonijā ar Gitzo fanu bezkompromisa prasībām.

Statīvs

Statīva modelis
GKTBB
Materiāls
Oglekļa šķiedra
Maksimālais darba augstums
17,5 cm
Minimālais darba augstums
12,5 cm
Garums saliktā veidā
22 cm
Maksimālā kravnesība
3 kg
Svars (g)
117
Kājas posmu skaits
1
Kājas leņķis
50°
75°

Statīva galva

Galvas tips
Lodveida galva
Materiāls
Alumīnijs
Kravnesība
3 kg
Sānu noliekums
-90° / 40°
Priekšējais noliekums
-90° / 40°
Kameras stiprinājums
1/4"
Svars (g)
148

Citi

Komplekts
Statīva komplekts
Iepakojumā ietilpst
Statīvs
Statīva galva

Izmēri un svars

Bruto svars
0.544 kg
Neto svars
0.264 kg
Izcelsmes valsts
Italy

Produktu kodi

EAN
8024221687484
719821432257
Ražotāja kods
GKTBB
CN kods
96200010

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt