FeiyuTech monopods Quick-Release Carbon

Pamatinformācija

  • Oglekļa šķiedras monopods
  • Alumīnija kājas atbalstam
  • Maksimālais augstums: 162 cm
  • Divi ātrās atbrīvošanas un lodveida savienojums
  • Slīpuma leņķis: ±90°

Prece ir arhivēta

Ņemiet līdzi un dodieties
Pilnīgs oglekļa šķiedras stienis, viegls un stiprs, sver tikai 900 g. Ņemiet to sev līdzi, lai kur jūs dotos.

Iztur lielu noslodzi
Alumīnija sakausējuma kājas nodrošina maksimālo kravnesību 12 kg, noturot jūsu jaunāko flagmaņa DSLR modeli un stabilizācijas iekārtu bez jebkādām problēmām. Pateicoties Feiyu monopoda atbalstam, varat ērti uzņemt ar smagāku aprīkojumu ilgāk un nekad nepalaist garām izšķirīgo mirkli.

Ātrās atbrīvošanas dizains
Divi ātrās atbrīvošanas punkti gan augšpusē, gan apakšpusē. Paātriniet atkal savu darbplūsmu ar lietotājam draudzīgo ātrās atbrīvošanas funkciju. Aprīkojuma pārslēgšana ar pagriešanas kustību ļauj pielāgoties dažādām filmēšanas situācijām pāris sekunžu laikā.   

Pretkritiena aizsardzība
Piespiediet, lai atbloķētu konstrukciju, izvairoties no jebkādas kļūmes lietošanas laikā. Šis aizsardzības mehānisms pasargā jūsu iekārtas no jebkuriem apdraudējumiem.

Pārsniedziet robežas
Stienis ir pagarināms līdz 162 cm. Lodveida savienojums iespējo nolieci par 90 grādiem, līdz ar to varat uzņemt vienmērīgu un izteiksmīgu videomateriālu kā nekad iepriekš.

Tehniskie dati

Materiāls
Oglekļa šķiedra
Alumīnijs
Maksimālais darba augstums
162 cm
Maksimālā kravnesība
12 kg
Svars
900 g

Produktu kodi

EAN
6970078071674

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt