FeiyuTech bezvadu vadības pults Hyperlink

Pamatinformācija

  • FeiyuTech bezvadu tālvadības pults stabilizatoriem
  • Kontrolējiet stabilizatora pamata darbības attālināti
  • Bluetooth 4.1 vadība
  • Iebūvēts LCD ekrāns
  • Piemērots FeiyuTech AK sērijai

Prece ir arhivēta

Izmantojiet FeiyuTech Hyperlink tālvadības pulti, lai vadītu AK2000, 4000 vai 4500 sērijas stabilizatora galvenās funkcijas attālināti. Šī tālvadības pults ir izgatavota no izturīga alumīnija un pārklāta ar silīcija dioksīda pārklājumu, lai padarītu to ērtāk lietojamu, un apgādāta ar LCD statusa ekrānu. Pults darbojas no viena 18650 litija jonu akumulatora ar 3,7 V, 8,1 Wh, 2200 mAh ietilpību, darbības laikam sasniedzot aptuveni 18 stundas.   

Hyperlink tālvadības pults izveido savienojumu ar AK2000, 4000, vai 4500 sērijas stabilizatoru, izmantojot Bluetooth 4.1, un ļauj vadīt vairākas funkcijas. Izmantojot daudzfunkcionālo pogu un kursorsviru, varat kontrolēt kameras kustību uz augšu, uz leju, pa labi un pa kreisi, kā arī kontrolēt izlīdzināšanu, Pan‑Follow, Pan, Tilt‑Follow un Lock režīmu. Piedevām pults ir aprīkota ar funkciju pogu, lai kontrolētu pamata izvēlnes konfigurāciju, un slēdža/ierakstīšanas pogu, kas ļauj ātri uzņemt fotogrāfijas un ierakstīt video.

Produktu kodi

EAN
6970078071698

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt