Manfrotto statīvs MKCOMPACTADV-BK, melns

Pamatinformācija

  • Manfrotto Compact statīvs ar 3 virzienu galvu
  • 5 posmu alumīnija kājas
  • Kravnesība līdz 3 kg
  • Maksimālais augstums: 165 cm
  • Piemērots neliela izmēra digitālajām spoguļkamerām

Prece ir arhivēta

Statīvs Compact Advanced ir apgādāts ar atjautīgu, saliekamu trīs virzienu galvu, kas nodrošina izcilu stabilitāti un precizitāti objekta kadrēšanā. Šis statīvs ir paredzēts nopietniem foto entuziastiem, kuri lieto sākuma līmeņa digitālās spoguļkameras ar standarta objektīviem līdz 200 mm. 
Statīva trīs virzienu galva ir aprīkota ar diviem neatkarīgiem, ergonomiskiem rokturiem. Viens no tiem regulē vienlaicīgi gan panoramēšanas, gan noliekuma kustību, turpretim otrs rokturis nodrošina līmeņošanas kontroli. Pateicoties šīm vadības svirām, jūs varat vienkārši noregulēt pareizu līmeni, iegūt labi kadrētus attēlus un kontrolēt katru kustību atsevišķi. Šī statīva galva ir īpaši izstrādāta, lai nodrošinātu mazākus izmērus un uzlabotu pārnēsājamību. Unikāls mehānisms ļauj salocīt rokturus, kad statīva galva netiek izmantota, tādējādi padarot statīvu vēl vieglāk un ērtāk transportējamu. 
Augstas veiktspējas trīs virzienu galva apvienojumā ar pastiprinātām, piecu posmu caurulītēm nodrošina statīvam Compact Advanced optimālu stingrību, vienlaikus ļaujot tam sasniegt 165 cm augstumu izvilktā stāvoklī. 

Savietojamība
Compact Advanced ir paredzēts nevainojamam darbam ar sākuma līmeņa digitālajām spoguļkamerām, kas aprīkotas ar standarta objektīviem līdz 200 mm, taču ir savietojams arī ar jebkuru citu ierīci, kas nav smagāka par 3 kg. Lūdzu, ņemiet vērā, ka daudzas pusprofesionālās un profesionālās ierīces neatbilst šīm prasībām. 
 
Ja lietojat Sony Nex 5R/5T kameru, noteikti būsiet pamanījuši, ka šiem modeļiem ir ļoti neliels virsmas laukums ap stiprinājuma vītni. Šī iemesla dēļ katrā Compact Advanced iepakojumā ir atrodams speciāls adapteris, kas palielina virsmas laukumu šiem specifiskajiem kameru modeļiem labākam statīva satvērienam un maksimālai stabilitātei.

Statīvs

Statīva modelis
MKCOMPACTADV
Materiāls
Alumīnijs
Maksimālais darba augstums
165 cm
Darba augstums ar nolaistu centrālo kolonnu
140,3 cm
Minimālais darba augstums
44,5 cm
Garums saliktā veidā
45,3 cm
Maksimālā kravnesība
3 kg
Svars (g)
1537
Svars
1537 g
Kājas posmu skaits
5
Kājas leņķis
21°

Statīva galva

Galvas tips
3-virzienu galva
Galvas modelis
Iebūvēta 3 virzienu galva
Sānu noliekums
-30° / +90°
Priekšējais noliekums
-30° / +90°
Panoramēšana
360°
Burbuļa līmeņrādis
Ātrās noņemšanas plate
200LT-PL

Citi

Komplekts
Iebūvēta statīva galva
Iepakojumā ietilpst
Statīvs
Ātrās noņemšanas plate
Statīva soma

Izmēri un svars

Bruto svars
1.854 kg
Neto svars
1.537 kg
Izcelsmes valsts
China

Produktu kodi

EAN
8024221631173
719821373483
Ražotāja kods
MKCOMPACTADV-BK
CN kods
96200010

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt