Manfrotto monopods MMCOMPACT-BK, melns

Pamatinformācija

  • Ārkārtīgi portatīvs un viegls monopods
  • Kompakta 5 posmu konstrukcija
  • Maksimālais augstums: 145,5 cm
  • Spēj izturēt slodzi līdz 1,5 kg
  • Izturīga alumīnija konstrukcija

Prece ir arhivēta

Manfrotto Compact Monopod ir ārkārtīgi portatīvs un viegls monopods, teicami piemērots lielisku attēlu un filmu uzņemšanai jebkuros apstākļos ar minimālu piepūli. Ergonomisks rokturis, kas izgatavots no jauna mīkstāka materiāla, un rokas siksna garantē drošu turēšanu un minimālu kameras nokrišanas risku. Šī monopoda konstrukcija ir veidota tā, lai atbilstu jebkuras kompaktās sistēmas kameras estētikai un veiktspējai. Universālo kameras stiprinājumu, kad tas netiek izmantots, droši pārsedz aizsargvāciņš, līdz ar to metāls nav pakļauts atklātai ietekmei, atrodoties jūsu fotosomā.
  
Savietojamība
Compact Monopod ir ideāli piemērots kompaktās sistēmas kamerām, taču, pateicoties universālai 1/4'' skrūves vītnei, to var izmantot kopā ar daudz un dažādām digitālajām ierīcēm svarā līdz 1,5 kg, piemēram, iPhone® (ar KLYP+), visu veidu kompaktkamerām, kompaktās sistēmas un tilta kamerām. Ja ar šo monopodu lietojat sākuma līmeņa digitālo vienobjektīva spoguļkameru, ieteicams izmantot tikai standarta komplekta objektīvus, lai saglabātu tādu pašu veiktspējas līmeni, kāds pieejams ar vieglākām kamerām. Lūdzu, ņemiet vērā, ka daudzas pusprofesionālās un profesionālās ierīces neatbilst šeit norādītajām prasībām.


Blogu raksti, kuros pieminēta šī prece:

Tehniskie dati

Materiāls
Alumīnijs
Tehnopolimērs
Maksimālais darba augstums
145,5 cm
Minimālais darba augstums
39 cm
Garums saliktā veidā
39 cm
Ieteicamā slogojamība
1,5 kg
Svars
330 g
Kājas posmu skaits
5
Galvas stiprinājums
1/4"
Ātrās noņemšanas plate
Nav
Iepakojumā ietilpst
Monopods

Izmēri un svars

Bruto svars
0.415 kg
Neto svars
0.33 kg
Izcelsmes valsts
China

Produktu kodi

EAN
8024221627633
719821369813
Ražotāja kods
MMCOMPACT-BK
CN kods
96200010

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt