Manfrotto tripod legs Gim-Pod MVGBF-CFSSKIT

84,99 €

Pamatinformācija

  • Removable legs for Manfrotto GimBoom
  • Switch from the boom to a tripod instantly
  • Load capacity: up to 6.5 kg
  • 3.8" attachment for accessories
  • Made of durable aluminum
  • Compact detachable legs to switch from Gimboom to Gim-Pod
  • Fully anodised and CNC-machined aluminium for great durability
  • Quick 3/8" attachment features anti-rotation locking
  • Twist locking system for compactness and lightness
  • Perfect for on the go. Super-slim when mounted

Gim-Pod is specifically designed for the revolutionary Gimboom, the fast boom by Manfrotto, allowing users to instantly switch from a Gimboom to a tripod, creating the ultimate lightweight travel kit for dynamic users.

It's dedicated to everyone who needs a multi-application photo and video solution in one piece of equipment, allowing you to shift from a boom to a tripod in a few seconds.

The Gim-Pod accessory includes a universal 3/8” thread connector for adding external accessories such as monitors or audio equipment to a Gim-Pod, and dependable, three-section aluminium legs made from anodized and CNC-machined aluminium for greater durability and a compact size. It can take a payload of up to 6.5kg/143.3lbs, and thanks to a dedicated knob, the one-hand attachment is easy to use, even when the stabilizer is mounted

With its twist-locking legs system and slimline design (only 7cm/2.76in), the Gim-Pod’s closed down length doesn’t exceed the Gimboom’s, making it super easy to store and carry with you anywhere you want to go.

This is a really fast solution that enables users to switch from a moving usage to static tripod-based shooting, allowing you to remotely control your Gimbal or mount a photographic head without having to detach the camera rig.

Izmēri un svars

Bruto svars
0.472 kg
Neto svars
0.4 kg
Iepakojuma platums
0.058 cm
Iepakojuma augstums
0.058 cm
Iepakojuma garums
0.45 cm
Izcelsmes valsts
Italy

Produktu kodi

EAN
8024221718270
719821471776
Ražotāja kods
MVGBF-CFSSKIT
CN kods
90069100

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Ja prece pasūtīta Photopoint interneta veikalā, tā tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt