Manfrotto statīvs MT190X3

229 €

Pamatinformācija

  • Kompakts Manfrotto 190X sērijas statīvs
  • 3 posmu alumīnija kājas
  • Kravnesība līdz 7 kg
  • Maksimālais augstums: 160 cm
  • Zemes līmeņa adapteris

Būtiskākā statīva 190X iezīme — zemes līmeņa adapteris, kas ievērojami paplašina radošas fotografēšanas iespējas. Līdzko novietots uz augšējā lējuma un savienots ar četriem kāju leņķiem, tas sniedz iespēju izvietot statīvu ļoti zemās pozīcijās.

Statīva 190X kājas ir ātri izvelkamas un pielāgojamas, pateicoties speciālām fiksācijas svirām Quick Power Lock (QPL), kas bloķē un atbloķē katru kājas posmu. Īpašā QPL sviru konstrukcija ļauj ērtāk un stingrāk satvert statīva kāju fiksatorus ar vienu roku. No salocīta stāvokļa katras statīva kājas posmi var tikt atbrīvoti tikai ar vienu kustību. Turklāt QPL sviru dizains nodrošina arī stiprāku katra posma fiksāciju, tādējādi padarot statīvu kopumā stabilāku un stingrāku, nekā to iespēj tradicionālās konstrukcijas sviras. Intuitīvie un ergonomiskie kāju leņķa selektori ļauj katru statīva kāju individuāli iestatīt kādā no piedāvātajām leņķa pozīcijām, tādējādi nodrošinot vēl lielāku pozicionēšanas brīvību.  

190X augšējā lējuma daļā atrodas savienotājs Easy Link, kas ļauj pievienot papildu foto vai video piederumu (piemēram, LED gaismu, zibspuldzi, reflektoru vai citu ierīci) uz rokas pagarinātāja vai balsteņa, pārvēršot statīvu praktiskā mobilā studijā.
 
Manfrotto statīvs 190X un galva MHXPRO-2W tiek ražoti Itālijā.

Statīvs

Statīva modelis
MT190X3
Materiāls
Alumīnijs
Maksimālais darba augstums
160 cm
Darba augstums ar nolaistu centrālo kolonnu
135 cm
Minimālais darba augstums
9 cm
Garums saliktā veidā
59 cm
Maksimālā kravnesība
7 kg
Svars (g)
2000
Kājas posmu skaits
3
Kājas diametrs
26 mm
19 mm
22 mm
Kājas leņķis
25°
46°
66°
88°
Galvas stiprinājums
3/8"

Citi

Komplekts
Statīvs
Iepakojumā ietilpst
Statīvs

Izmēri un svars

Bruto svars
2.458 kg
Neto svars
2 kg
Iepakojuma platums
0.14 cm
Iepakojuma augstums
0.655 cm
Iepakojuma garums
0.14 cm
Izcelsmes valsts
Italy

Produktu kodi

EAN
8024221635287
719821378037
Ražotāja kods
MT190X3
CN kods
96200010

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Šī prece ir mūsu krājumā un gatava nosūtīšanai. Pasūtiet Photopoint interneta veikalā jau tagad, un šī prece tiks piegādāta pie Jūsu durvīm 1-2 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt