Manfrotto ātrās noņemšanas plate 200LT-PL

31,99 €

Pamatinformācija

  • Augstas kvalitātes Manfrotto ātrās noņemšanas plate
  • Saderīga ar RC2/Q2 ātrās atbrīvošanas sistēmu
  • Apgādāta ar 1/4" vītnes kameras stiprinājumu
  • Gumijots pārklājums novērš rotāciju
  • Pastiprināta tehnopolimēra konstrukcija

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Ideāli piemērota ātrai kameras piestiprināšanai pie visām saderīgām Manfrotto ierīcēm, kas aprīkotas ar RC2/Q2 stiprinājuma sistēmu. Pateicoties vieglam tehnopolimēra korpusam, kas pastiprināts ar īpaši stingrām stikla šķiedrām, šī plate vienmēr paliek piestiprināta kameras apakšpusē, nepiedodot papildu svaru vai apjomu. Tā sver tikai 31,54 g, bet balsta līdz 4 kg smagu aprīkojumu.  

Jaunais gumijas materiāls, kas izmantots uz šīs plates, garantē vēl labāku saķeri, droši fiksējot kameru un garantējot maksimālu precizitāti. Gumija uz 200PL Light ir tādas pašas tekstūras kā jaunie kāju sildītāji uz 190, 055, Befree un Compact sērijas modeļiem, turklāt tā ir apgādāta ar jaunu dizainu un Manfrotto logotipu.

Plate 200PL Light ir vienkārši piestiprināma kameras apakšpusē, griežot speciālu fiksatoru ar pirkstiem — nav vajadzīgi papildu instrumenti. Šim jaunajam fiksatoram ir Manfrotto logotipa forma, kas liek platei izcelties un padara to acumirklī atpazīstamu.
200PL Light — tā ir universāla, jebkurai kamerai piestiprināma sistēma, pateicoties iekļautajam 3/8 collu adapterim, kas ļauj nomainīt skrūves vītni atkarībā no izmantotā kameras modeļa.     

Specifikācijas

Saderīga ātrās atbrīvošanas sistēma
Manfrotto RC2/Q2
Kameras stiprinājums
1/4"
Materiāls
Tehnopolimērs
Augstums (mm)
10,5
Platums (mm)
53,5
Dziļums (mm)
42.5
Svars
31,5 g

Izmēri un svars

Bruto svars
0.046 kg
Neto svars
0.039 kg
Izcelsmes valsts
Italy

Produktu kodi

EAN
8024221635836
719821378587
Ražotāja kods
200LT-PL
CN kods
90069100

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Ja prece pasūtīta Photopoint interneta veikalā, tā tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt