Manfrotto statīva komplekts MK290LTA3-V

229 €

Pamatinformācija

  • Manfrotto 290 statīvs ar Befree Live fluīdo galvu
  • 3 posmu alumīnija kājas
  • Kravnesība līdz 4 kg
  • Maksimālais augstums: 146 cm
  • Plūdena fluīdā galva un līmeņošanas burbulis

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Šis 290 Light sērijas statīvs, kas apgādāts ar Befree Live fluīdo video galvu, ir teicams komplekts ikvienam video blogerim vai žurnālistam, kas atrodas pastāvīgā kustībā. Šis video statīva komplekts apvieno sevī izcilu veiktspēju, inovatīvu dizainu un absolūtu ilgizturību. Jaunā Befree Live video galva garantē profesionāla līmeņa plūstamību panorāmas un noliecošās kustībās, nodrošinot jūs ar intuitīvu video statīva komplektu, kas izturēs laika pārbaudījumu. Pārdomātais kompaktais un vieglais dizains padara to īpaši ērti pārnēsājamu.

Lietotājam draudzīgais dizains ietver alumīnija kāju caurulītes, kas stingri turas, nesagādājot nekādas rūpes. Augšējie lējumi vēl jo vairāk paaugstina statīva stabilitāti, savukārt alumīnija kāju fiksatorus iespējams pievilkt pēc vajadzības. Tas viss padara šo statīvu ar fluīdo galvu uzticamu pat intensīvas lietošanas apstākļos. Turklāt pieejama vēl lielāka elastība ideāla videoieraksta izveidē, pielāgojot divus kāju leņķus un izlīdzinot ar centrālo kolonnu. Manfrotto izstrādātais gumijas “kāju sildītājs” uzlabo satvērienu un padara to ļoti parocīgu.

Piedevām šis statīvs nāk komplektā ar Beefree Live video galvu, kas ir vismazākā un vieglākā video galva, kāda pieejama Manfrotto klāstā. Befree Live fluīdā galva ir aprīkota ar speciālu slīdošo plati, kas nevainojami līdzsvaro jaunākos videokameru, DSLR vai bezspoguļa kameru modeļus ar video funkcionalitāti. Turklāt tā nodrošina satriecošu plūstamību panorāmas un noliecošās kustībās, pateicoties fluīdai pretestības sistēmai, kas mantota no plašā Manfrotto video galvu klāsta. Befree Live fluīdā galva ir ļoti ērti pārnēsājama un sver tikai 0,38 kg, taču iztur slodzi līdz 4 kg, sniedzot jums iespēju labāk kontrolēt savas kustības video uzņemšanas laikā.   

Statīvs

Materiāls
Alumīnijs
Maksimālais darba augstums
146 cm
Darba augstums ar nolaistu centrālo kolonnu
127 cm
Minimālais darba augstums
42,5 cm
Garums saliktā veidā
59,5 cm
Maksimālā kravnesība
4 kg
Svars (g)
1800
Kājas posmu skaits
3
Kājas diametrs
22,5 mm
19 mm
15,5 mm
Kājas leņķis
51°
23°
Galvas stiprinājums
3/8"

Statīva galva

Galvas tips
Video galva
Materiāls
Alumīnijs
Kravnesība
4 kg
Panoramēšana
360°
Burbuļa līmeņrādis
Statīva stiprinājums
3/8"
Ātrās noņemšanas plate
501PL
Kameras stiprinājums
1/4"
Krāsa
Melna / sudrabota

Citi

Komplekts
Statīva komplekts
Iepakojumā ietilpst
Statīvs
Statīva galva
Ātrās noņemšanas plate

Izmēri un svars

Bruto svars
2.417 kg
Neto svars
1.8 kg
Iepakojuma platums
0.15 cm
Iepakojuma augstums
0.625 cm
Iepakojuma garums
0.15 cm
Izcelsmes valsts
Italy

Produktu kodi

EAN
8024221667486
719821412663
Ražotāja kods
MK290LTA3-V
CN kods
96200010

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Ja prece pasūtīta Photopoint interneta veikalā, tā tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt