Manfrotto statīva komplekts MVMXPROA42W

Pamatinformācija

  • Monopods ar fluīdo galvu
  • Kompakta 4 posmu konstrukcija
  • Jaunā FluidTech bāze
  • Maksimālā kravnesība: 5 kg
  • Izturīgs alumīnija dizains

Prece ir arhivēta

XPRO sērijas četru posmu alumīnija monopods ar fluīdo video galvu ir profesionālā līmeņa fluīdais monopods videooperatoriem, kuri maksimāli izmanto monopoda garumu, lai paceltu kameru virs cilvēku pūļa un iegūtu plašu filmēšanas leņķu klāstu.
Progresīvās Manfrotto kājas piedāvā nevainojamu stingrības un bloķēšanas drošības kombināciju, ko tās mantojušas no profesionālo statīvu kolekcijām (piem., 190 un 055).

Šis monopods ir aprīkots ar Manfrotto pilnībā fluīdo bāzi (MVMXPROBASE) ar inovatīvu FLUIDTECH sistēmu, kas padara Manfrotto XPRO Monopod+ par pirmo šāda veida produktu tirgū ar 3D fluiditāti. FLUIDTECH video bāze nodrošina plūstošas panoramēšanas, noliekšanas un pagriešanas kustības īpaši vienmērīgam videoierakstam un plašākam filmēšanas leņķu klāstam. Trīs ievelkamas kājiņas padara monopodu ārkārtīgi portatīvu saliktā veidā un ļauj to vienkārši paņemt sev visur līdzi.

Jaunās D veida alumīnija caurulītes ievērojami uzlabo izturību pret rotāciju visā monopoda garumā, sekojot videooperatora straujas rotācijas kustībām. Apvienojumā ar Quick Power Lock (QPL) ātrās bloķēšanas sistēmu, kas stingri fiksē sviru uz monopoda caurulītes plakanās puses, tiek novērstas nevēlamas saraustītas kustības. Jaunizstrādāts kājas sildītājs garantē īpaši komfortablu satvērienu.

Manfrotto video galva MHXPRO-2W
Jaunā XPRO fluīdā galva ir vislabākā izvēle fotogrāfiem, kuri vēlas uzsākt video filmēšanu savu radošo iespēju paplašināšanai. Tā ir arī lieliski piemērota dzīvās dabas vērotājiem, kuri izmanto vieglus tālskatus un digiskopēšanu ar papildu kameru, kam nepieciešamas pastāvīgi kustīgas fluīdās galvas.

XPRO fluīdā galva ir vienīgā vieglā video galva ar fluiditātes selektoru, kas ļauj pārslēgties starp stingru un mīkstu fluiditāti atbilstoši izvēlētajam noliecošas kustības ātrumam un izmantotā aprīkojuma veidam. Tās fluīdās kasetnes iestatījumi nodrošina stabilus video ar jebkuru foto objektīvu. XPRO fluīdās galvas korpuss ir izgatavots no Adapto tehnopolimēra un alumīnija, kas padara to ārkārtīgi viegli pārnēsājamu. Sverot tikai 0,7 kg un balstot līdz pat 4 kg lielu slodzi, tā demonstrē jaunu dizaina konceptu ar uzlabotu video galvas transportējamību.
 
Jaunās MHXPRO-2W video galvas komplektā ietilpst Manfrotto 200PL plate — pasaulē populārākā fotografēšanas plate, kas garantē ātru uzstādīšanu un operatīvu pārslēgšanos starp foto un video uzņemšanu.

XPRO fluīdo galvu ražo Manfrotto uzņēmums Itālijā.

Tehniskie dati

Materiāls
Alumīnijs
Maksimālais darba augstums
203 cm
Minimālais darba augstums
78 cm
Garums saliktā veidā
78 cm
Maksimālā kravnesība
5 kg
Svars
1,9 kg
Kājas posmu skaits
4
Kājas diametrs
30 mm
26 mm
22,5 mm
19 mm
Galvas stiprinājums
3/8"
Galvas modelis
MHXPRO-2W
Ātrās noņemšanas plate
200PL-14

Izmēri un svars

Bruto svars
2.36 kg
Neto svars
1.875 kg
Izcelsmes valsts
Italy

Produktu kodi

EAN
8024221667288
719821412465
Ražotāja kods
MVMXPROA42W
CN kods
96200010

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt