Manfrotto monopods MVMXPROC5

369 €

Pamatinformācija

  • Manfrotto XPRO sērijas monopods
  • Kompakta 5 posmu konstrukcija
  • Jaunā FluidTech bāze
  • Maksimālā kravnesība: 5 kg
  • Izturīgs un viegls oglekļa šķiedras dizains

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Jaunais XPRO sērijas piecu posmu oglekļa šķiedras (karbona) monopods ir jauns profesionālā līmeņa fluīdais monopods videooperatoriem, kuriem nepieciešams ļoti portatīvs, augstas veiktspējas risinājums, ko var ērti paņemt līdzi ceļā. MVMXPROC5 ir visvieglākais jaunās Manfrotto kolekcijas oglekļa šķiedras monopods, kas aprīkots ar pilnībā fluīdo bāzi (MVMXPROBASE) ar jaunāko FLUIDTECH tehnoloģiju. FLUIDTECH video bāze nodrošina plūstošas panoramēšanas, noliekšanas un pagriešanas kustības īpaši vienmērīgam videoierakstam un plašākam filmēšanas leņķu klāstam. Trīs ievelkamas kājiņas padara monopodu ārkārtīgi portatīvu saliktā veidā un ļauj to vienkārši paņemt sev visur līdzi.  

Tā 100% oglekļa šķiedras caurulītes nodrošina augsto monopoda stabilitāti un labāk absorbē mikro kustības, garantējot teicamu attēla kvalitāti. Apvienojumā ar Quick Power Lock (QPL) ātrās bloķēšanas sistēmu, kas stingri fiksē sviru ar vienkārša ergonomiska mehānisma palīdzību, tiek novērstas nevēlamas saraustītas kustības.

Pateicoties jaunizstrādātam kājas sildītājam, kas nodrošina teicamu satvērienu, un divkāršai 1/4''—3/8'' foto un video kameras piestiprināšanas skrūvei, šie jaunās paaudzes video monopodi tagad nodrošina vēl parocīgākas, operatīvākas un daudzpusīgākas izmantošanas iespējas.   

Tehniskie dati

Materiāls
Alumīnijs
Maksimālais darba augstums
188 cm
Minimālais darba augstums
60,5 cm
Garums saliktā veidā
60,5 cm
Maksimālā kravnesība
5 kg
Svars
1000 g
Kājas posmu skaits
4
Kājas diametrs
30 mm
26 mm
22,5 mm
19 mm
Galvas stiprinājums
3/8"
Iepakojumā ietilpst
Monopods

Izmēri un svars

Bruto svars
1.31 kg
Neto svars
1.01 kg
Iepakojuma platums
0.64 cm
Iepakojuma augstums
0.1 cm
Iepakojuma garums
0.115 cm
Izcelsmes valsts
Italy

Produktu kodi

EAN
8024221667189
719821412366
Ražotāja kods
MVMXPROC5
CN kods
96200010

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Ja prece pasūtīta Photopoint interneta veikalā, tā tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt