Manfrotto statīvs Befree Color MKBFRA4BL-BH, zils

Pamatinformācija

  • Manfrotto Befree Color sērijas statīvs ar lodveida galvu
  • 4 posmu alumīnija kājas
  • Kravnesība līdz 4 kg
  • Maksimālais augstums: 144 cm
  • Kompakts dizains ceļojošiem fotogrāfiem

Prece ir arhivēta

Manfrotto BeFree Color sērijas alumīnija statīvs ar lodveida galvu ir ārkārtīgi pievilcīgs, portatīvs, stingrs un viegli saliekams. Tas ir ideāli piemērots fotogrāfiem, kuri mīl uzņemt ceļojumu attēlus. Tas ir arī teicami piemērots ārpustelpu skatiem un attālām ainavām.

Šī krāsainā versija ir patiesi dzīvīga, eleganta un apgādāta ar jaunu, atšķirīgu grafikas dizainu uz tās alumīnija caurulītēm. Šis jaunais dizains padara to par unikālu, premium stila ceļojuma statīvu, kas izceļas pūlī.  

Atjautīgs saliekams mehānisms ļauj statīva kājām nevainojami piegult visapkārt statīva galvai; kopā ar ātrās atbrīvošanas stiprinājumu tas samazina šo statīva komplektu līdz ļoti kompaktam un viegli pārnēsājamam formātam. Šis pats saliekamais mehānisms sniedz jums iespēju uzstādīt statīvu un statīva galvu tikai pāris sekunžu laikā neatkarīgi no tā, vai uzņemat retu saulrieta skatu vai ļaužu pārpilnu ielu. Piedevām saliktā veidā statīvs ir tikai 41 cm garš, līdz ar to varat vienkārši to transportēt rokas bagāžā vai mugursomā. Nav pārsteigums, ka BeFree Color ir tik daudzu ceļojošu fotogrāfu iemīļota izvēle.   
     
Pateicoties kompaktai un izturīgai alumīnija konstrukcijai, šis statīvs un statīva galva piedāvā labāko attiecībā uz lietošanas ērtumu un kvalitāti. Vienkārši noregulējiet savu statīva komplektu perfektas kompozīcijas uzņemšanai, un tas droši fiksēs jūsu kameru vietā — kameras drebēšanas ietekmē radītie izplūdumi tagad pieder pagātnei. 

BeFree Color statīvs iztur līdz 4 kg lielu slodzi, kas nozīmē, ka tas ir arī piemērots smagākiem garas tālummaiņas objektīviem, kur stingrs statīvs ir svarīgs priekšnoteikums skaidriem attēliem. Turklāt, izmantojot patentētos kāju leņķa selektorus, varat ātri izvēlēties starp diviem slīpumiem, kas ļauj ārkārtīgi precīzi pozicionēt kameru. 

Jaunajiem grafiskā dizaina BeFree Color modeļiem ir jauna veida kāju uzgaļi ar lielāku balstvirsmu. Tie ir izgatavoti no jauna gumijas materiāla, kas veido stingru saķeri ar zemi. Kopā ar skrūves āķi zem centrālās kolonnas, kas ļauj piestiprināt vajadzīgo papildu svaru (vai arī pārnēsāšanas somu), šī BeFree krāsainā versija ir daudz stabilāks un stingrāks risinājums ceļojumiem nekā jebkurš no iepriekšējiem modeļiem.   

BeFree Color statīvs ir vienmēr ērti paņemams sev līdzi jebkur, pateicoties polsterētai pārnēsāšanas somai. Papildu polsterējums ļauj to vienkārši iepakot bagāžā un aizsargā no jebkura nejauša bojājuma.

Pateicoties izturīgam, daudzpusīgam un kompaktam dizainam, BeFree Color alumīnija statīvs būs teicams ceļojumu sabiedrotais ikvienam fotogrāfam. 

Statīvs

Materiāls
Alumīnijs
Maksimālais darba augstums
144 cm
Darba augstums ar nolaistu centrālo kolonnu
123 cm
Minimālais darba augstums
34 cm
Garums saliktā veidā
41 cm
Maksimālā kravnesība
4 kg
Svars (g)
1400
Kājas posmu skaits
4
Kājas diametrs
12 mm
15,5 mm
19 mm
22,5 mm
Kājas leņķis
25°
51°

Statīva galva

Galvas tips
Lodveida galva
Materiāls
Alumīnijs
Kravnesība
4 kg
Sānu noliekums
-90° / 40°
Priekšējais noliekums
-90° / 40°
Panoramēšana
360°
Burbuļa līmeņrādis
Ātrās noņemšanas plate
200LT-PL
Kameras stiprinājums
1/4"

Citi

Komplekts
Statīva komplekts
Iepakojumā ietilpst
Statīvs
Ātrās noņemšanas plate
Pārnēsāšanas futrālis

Produktu kodi

EAN
8024221668216
719821413394
Ražotāja kods
MKBFRA4BL-BH

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt