Gitzo statīva komplekts Mountaineer GK3532-82QD + GH3382Q

1 299 €

Pamatinformācija

  • Gitzo Series 3 Mountaineer statīvs
  • 3 posmu Carbon eXact oglekļa šķiedras kājas
  • Maksimālais augstums: 175 cm
  • Kravnesība līdz 18 kg
  • Ideāli piemērots kamerām ar 300‑400 mm objektīviem

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

GK3532-82QD ir statīva/statīva galvas komplekts, kas ietver sevī GT3532 Mountaineer statīvu un GH3382QD lodveida galvu.

Gitzo GT3532 ir Mountaineer Series 3 standarta augstuma, trīs posmu oglekļa šķiedras (karbona) statīvs, kas droši notur profesionālās kameras ar 300 mm objektīviem (līdz 400 mm), turklāt ir ļoti ērti pārnēsājams. Statīva kājām ir izmantotas lielāka diametra Carbon eXact caurulītes. Augšējā kājas posma diametrs 32,9 mm un augsta moduļa oglekļa šķiedras zemākie kājas posmi padara šo statīvu daudz izturīgāku un stiprāku nekā tā priekšgājēji.  
Šis statīvs ir teicama izvēle fotografēšanas profesionāļiem, kuri vēlas savā rīcībā iegūt ļoti izturīgu, uzticamu, bet tai pašā laikā pietiekami vieglu balstu, lai to būtu ērti pārnēsāt, dodoties garās fotoekspedīcijās.  

Statīvam ir viegli noņemama centrālā kolonna, kas ļauj to uzstādīt zemes līmenī, tādējādi sniedzot fotogrāfiem iespēju tvert visplašāko rakursu spektru. Tas ir arī aprīkots ar apvēršamas kolonnas mehānismu. Statīva Gitzo GT3532 trīs posmu kājas droši nostiprina G‑Lock Ultra pagriežami fiksatori ar iebūvētu O‑veida gredzenu, kas novērš netīrumu un putekļu iekļūšanu kājas mehānismā. Jaunizstrādāts statīva augšējais “zirneklis” garantē īpašu stingrību, bet lieli kāju leņķa selektori nodrošina ērtāku satvērienu kāju leņķa regulēšanai. Nepieciešamības gadījumā balasta āķis uz centrālās kolonnas ļauj pievienot papildu smagumu, lai paaugstinātu stabilitāti. Noņemami kāju uzgaļi ļauj šo statīvu pielāgot jebkura veida virsmai. Statīvam var pievienot dažādas statīva galvas un citus aksesuārus, izmantojot 1/4″ un 3/8″ vītnes stiprinājumu uz augšējā diska.  
     
Gitzo GH3382QD Series 3 lodveida galva ir lielāka izmēra profesionālā statīva galva. GH3382QD ir lielāka lode un lielāks ātrās atbrīvošanas adapteris, salīdzinot ar mazākajiem modeļiem. Tas garantē stingru un ērtu smaga aprīkojuma izmantošanu. Statīva galva ir bagātīgi apveltīta ar dažādām funkcijām, to skaitā frikcijas kontroles kloķi, kas ietverts lodes fiksācijas kloķī, lai nodrošinātu precīzas regulēšanas iespējas. Tai ir arī 360° panoramēšanas un lodes kustību kontroles fiksatori. Šī statīva galva ir konstruēta no augstas kvalitātes un paaugstinātas izturības alumīnija komponentēm, nodrošinot nevainojamu lodes kustību plūdenumu. Komplektā iekļautā ātrās atbrīvošanas montāžas plate tiek droši nostiprināta ar skrūves kloķi, savukārt burbuļa līmeņrādis palīdz saglabāt taisnu horizonta līniju.        

Tāpat kā visas pārējās Gitzo lodveida galvas GH3382QD ir perfekti līdzsvarota un daudzpusīga statīva galva, kas konstruēta, lai nodrošinātu maksimāli plūdenas un precīzas kustības un drošu fiksāciju.

Komplektā ir iekļauta Arca-Swiss saderīga montāžas plate (GS5370D), kas ir arī savietojama ar visām Gitzo D profila platēm un sader ar vairumu citu zīmolu Arca‑Swiss tipa platēm. 

Statīvs

Statīva modelis
GT3532
Materiāls
Oglekļa šķiedra
Maksimālais darba augstums
175 cm
Darba augstums ar nolaistu centrālo kolonnu
134 cm
Minimālais darba augstums
18 cm
Garums saliktā veidā
64 cm
Maksimālā kravnesība
18 kg
Svars (g)
2650
Kājas posmu skaits
3
Kājas diametrs
25,3 mm
29 mm
32,9 mm
Kājas leņķis
24°
55°
82°
Galvas stiprinājums
1/4"

Statīva galva

Galvas tips
Lodveida galva
Galvas modelis
GH3382QD
Materiāls
Alumīnijs
Kravnesība
18 kg
Sānu noliekums
-90° / 40°
Priekšējais noliekums
-90° / 40°
Panoramēšana
360°
Burbuļa līmeņrādis
Ātrās noņemšanas plate
GS5370D
Kameras stiprinājums
1/4"
Augstums (mm)
126
Svars (g)
770
Krāsa
Sudrabota

Citi

Komplekts
Statīva komplekts
Iepakojumā ietilpst
Statīvs
Statīva galva
Ātrās noņemšanas plate

Izmēri un svars

Bruto svars
3.19 kg
Neto svars
2.65 kg
Iepakojuma platums
0.127 cm
Iepakojuma augstums
0.8 cm
Iepakojuma garums
0.127 cm
Izcelsmes valsts
Italy

Produktu kodi

EAN
8024221640328
719821384045
Ražotāja kods
GK3532-82QD
CN kods
96200010

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Ja prece pasūtīta Photopoint interneta veikalā, tā tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt