Manfrotto statīva komplekts Befree Live MVKBFRT-LIVE

309 €

Pamatinformācija

  • Manfrotto Befree Live statīvs ar fluīdo galvu
  • 4 posmu alumīnija kājas
  • Kravnesība līdz 4 kg
  • Maksimālais augstums: 150 cm
  • Portatīvs, stabils un ergonomisks

Manfrotto Befree Live ir kompaktākais ceļojuma video statīvs — izstrādāts mobiliem žurnālistiem un vlogeriem, kuri meklē maksimālu darbības veiktspēju, esot kustībā. Pateicoties kompaktam izmēram, šis statīvs ir ērti pārnēsājams un apmierina arvien pieaugošo neatkarīgo satura veidotāju pieprasījumu pēc viegla, ergonomiska statīva, kas būtu ērti pārnēsājams video ierakstīšanai ar DSLR, kompaktās sistēmas kamerām vai nelielām videokamerām.

Šis modelis ir aprīkots ar jaunu bloķēšanas sistēmu M‑Lock — pagriežama fiksācijas sistēma ātrai un precīzai statīva uzstādīšanai.

Ergonomiskie kāju leņķa regulēšanas selektori ir izstrādāti ērtai lietošanai gan ar labo, gan kreiso roku, nodrošinot operatīvu darbību.
Befree Live kājas var viegli iestatīt trīs dažādos leņķos daudzpusīgām uzņemšanas iespējām ārā.

Befree Live ir aprīkots ar Easy Link stiprinājumu, kas ļauj videogrāfiem atraisīt savu radošumu un radīt unikālu videomateriālu, pievienojot statīvam papildu aksesuārus. Ja mīlat izmantot gaismas un reflektorus, tagad varat uzņemt brīnišķīgus āra kadrus, ko iepriekš bija iespējams panākt tikai ar bagātīgi nokomplektētiem statīviem.

Neskatoties uz Befree Live kompakto izmēru netiek pieļauti nekādi kompromisi attiecībā uz izturību vai attēla kvalitāti. Befree Live Fluid statīva galva ir aprīkota ar fluīdo sistēmu gan horizontālā, gan vertikālā asī, garantējot ārkārtīgi plūdenu kustību. Slīdošā video plāksnīte nodrošina ideālu kameras līdzsvaru. 

Viegli uzstādāmā un lietojamā Befree Live Fluid galva ir aprīkota ar divām ieslēgšanas/izslēgšanas, ļaujot bloķēt un atbloķēt galvas kustības.

Šis vieglais ceļojuma video statīvs ir optimāla portativitātes, stiprības, ērtas uzstādīšanas un lietošanas kombinācija. Tas ir radīts ar unikālu mērķi ļaut lietotājiem pilnībā izpausties ar savu kameru, zinot, ka tos balsta profesionāls risinājums. 

Statīvs

Materiāls
Alumīnijs
Maksimālais darba augstums
150 cm
Darba augstums ar nolaistu centrālo kolonnu
129 cm
Minimālais darba augstums
40 cm
Garums saliktā veidā
40 cm
Maksimālā kravnesība
4 kg
Svars (g)
1640
Kājas posmu skaits
4
Kājas diametrs
12 mm
15,5 mm
19 mm
22,5 mm
Kājas leņķis
22°
54°
89°
Galvas stiprinājums
1/4"
3/8"

Statīva galva

Galvas tips
Video galva
Materiāls
Alumīnijs
Kravnesība
4 kg
Priekšējais noliekums
-90° / 65°
Panoramēšana
360°
Burbuļa līmeņrādis
Ātrās noņemšanas plate
501PL
Kameras stiprinājums
1/4"

Citi

Komplekts
Statīva komplekts
Iepakojumā ietilpst
Statīvs
Statīva galva
Ātrās noņemšanas plate
Pārnēsāšanas futrālis

Izmēri un svars

Bruto svars
1.84 kg
Neto svars
1.64 kg
Iepakojuma platums
0.118 cm
Iepakojuma augstums
0.118 cm
Iepakojuma garums
0.445 cm
Izcelsmes valsts
Italy

Produktu kodi

EAN
8024221673562
719821418559
Ražotāja kods
MVKBFRT-LIVE
CN kods
96200010

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Šī prece ir mūsu krājumā un gatava nosūtīšanai. Pasūtiet Photopoint interneta veikalā jau tagad, un šī prece tiks piegādāta pie Jūsu durvīm 1-2 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt