Linkstar auduma fons AD-10 2,9x5m, hroma zaļš

Pamatinformācija

  • 2,9 × 5 m auduma fons
  • Izturīgs kokvilnas audums
  • Ideāli piemērots filmēšanas vajadzībām
  • Mazgājams ar rokām
  • Chromakey zaļš 

Prece ir arhivēta

Linkstar auduma foni ir izgatavoti no nodilumizturīgas kokvilnas ar vīli, ļaujot auduma fonu viegli pakarināt un izmantot kopā ar fona sistēmu. No auduma var arī izveidot aizkaru. Šie audumi atšķiras ar savu biezumu, salīdzinot ar citiem daudz lētākiem pieejamiem neaustiem audumiem.  

Šos audumus var mazgāt ar rokām (20 grādos). Šī iemesla dēļ tie ir ļoti labi piemēroti fotosesijām, kuru laikā audums var tikt nosmērēts, piemēram, fotografējoties ar mājdzīvniekiem.

Lūdzu, ņemiet vērā: dažādu monitoru un pārlūkprogrammu atšķirības krāsu atveidē nozīmē, ka faktiskais krāsas tonis var nedaudz atšķirties no šajā lapā redzamā toņa.

Specifikācijas

Fona tips
Audums
Materiāls
Kokvilna
Krāsa
Zaļa
Fona platums (m)
2,9
Fona garums (m)
5,0
Svars (g)
1820

Produktu kodi

EAN
8718127053299

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt