GPSMAP 66s (EE Pkg)

405,65 €

Pamatinformācija

remium GPS navigācijas ierīce ar BirdsEye satelīta attēlu abonēšanu Liels, 3" saules staros nolasāms krāsains displejs vieglākai skatīšanai Globālās navigācijas satelītu sistēmas (GNSS) atbalsts, lai izsekotu ceļojumam daudz sarežģītāk nekā tikai GPS
remium GPS navigācijas ierīce ar BirdsEye satelīta attēlu abonēšanu Liels, 3" saules staros nolasāms krāsains displejs vieglākai skatīšanai Globālās navigācijas satelītu sistēmas (GNSS) atbalsts, lai izsekotu ceļojumam daudz sarežģītāk nekā tikai GPS, kā arī trīsasu kompass un barometriskā augstuma mērītājs Piekļuve BirdsEye satelīta attēliem, izmantojot tiešsaistes lejupielādes un gada abonēšanu Paplašināta bezvadu savienojamība atbalsta aktuālo laika prognozi, lai atjauninātu prognozes, kā arī Geocaching Live mobilajām ierīcēm, kas sinhronizējas un nepārtraukti atjaunojas Savietojams ar Garmin Explore™ tīmekļa vietni un lietotni, lai palīdzētu pārvaldīt ierakstus, maršrutus un maršruta punktus, kā arī pārskatīt statistiku. LED luktura funkcija; akumulatora darbības laiks līdz pat 16 stundām GPS režīmā un 1 nedēļa ekspedīcijas režīmā

Produktu kodi

EAN
753759188207
Ražotāja kods
010-01918-02

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt