HD Pentax D-FA 24-70mm f/2.8 ED SDM WR

1 299 €

Pamatinformācija

  • 24–70 mm standarta tālummaiņas objektīvs
  • Ātra – nemainīga f/2,8 maksimālā apertūra
  • Ātrs un kluss SDM motors
  • Aizsardzība pret laika apstākļu ietekmi
  • Saderīgs ar Pentax pilna un nepilna kadra kamerām

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

  • 24 mm īpaši plats leņķis
  • Gaišs objektīvs: nemainīga f/2,8 apertūra
  • HD pārklājums optimizētai gaismas caurlaidei un samazinātam atspīdumam
  • Konstrukcijas aizsardzība pret mitrumu un putekļiem
  • Kluss un ātrs ultraskaņas tiešās piedziņas motors (SDM), lai tvertu objektus kustībā
  • Noapaļota apertūra skaistam bokē efektam
  • Ātrās pārslēgšanās fokusa sistēma, lai acumirklī pārslēgtos no AF uz MF režīmu, pagriežot fokusa gredzenu


Lietojot kopā ar 35 mm formāta pilna kadra digitālo SLR kameru, šis tālummaiņas objektīvs nodrošina aptuveni 2,9× tālummaiņas koeficientu, lai aptvertu diapazonu no īpaši plata leņķa līdz standarta (24 mm līdz 70 mm fokusa attālumā). Tas nodrošina maksimālo atvērumu f/2,8 visā tālummaiņas diapazonā, ļaujot iegūt spilgtus attēlus. Šis objektīvs ne tikai ietver ikdienā visbiežāk izmantoto fokusa attālumu diapazonu, bet arī piedāvā īpaši plata leņķa aptvērumu, lai veidotu savdabīgas vizuālās izteiksmes, tādas kā pārspīlēta perspektīva vai ļoti plašs lauka dziļums, padarot to īpaši noderīgu plašu ainavu un iekštelpu skatu ar seklu lauka dziļumu uzņemšanā. Lietojot ar pašreizējo K‑sērijas digitālo SLR kameru, 35 mm formātā tas piedāvā fokusa attālumu no 37 mm līdz 107 mm, aptverot diapazonu no īpaši plata leņķa līdz vidējam telefoto. Objektīva lielais maksimālais atvērums ne tikai ļauj iegūt lielisku bokē (defokusēšanas) fona izplūduma efektu skaistiem portretiem, bet arī ļauj fotogrāfam turēt kameru rokās, uzņemot vāji apgaismotus objektus, piemēram, saulrietus un iekštelpu skatus.  
       
Ārkārtēja attēlveidošanas jauda
No jauna izstrādātajā optikā, ko veido 17 elementi 12 grupās, ietverti trīs ED (īpaši zemas dispersijas) optiskie elementi, viens anomālās dispersijas stikla asfērisks optiskais elements un trīs asfēriski optiskie elementi, lai atbilstu superaugstas izšķirtspējas attēlu veidošanas sensoru prasībām. Garantējot pietiekamu gaismas daudzumu pat attēla lauka stūros un kompensējot dažādas aberācijas līdz minimumam, objektīvs nodrošina augstu MTF (modulācijas pārneses funkcija) un ļauj iegūt labi izzīmētus, skaidrus attēlus ar bagātīgu kontrastu un izšķirtspēju visā attēla laukumā. Lietojot ar pašreizējo PENTAX K‑sērijas kameru, tas izmanto tikai centrālo attēla apļa apgabalu, tādējādi tas sniedz augstas izšķirtspējas attēlus ar vienmērīgu attēla atveidi visā attēla laukumā.    

Iebūvēts SDM (Supersonic Direct-drive Motor)
Pateicoties jaunās paaudzes SDM ultraskaņas tiešās piedziņas motora izmantojumam, šis tālummaiņas objektīvs nodrošina klusu un ātru autofokusa darbību, ļaujot fotogrāfam strauji reaģēt uz visa veida objektiem.

Aizsardzība pret laika apstākļu ietekmi
Šim objektīvam ir pret laika apstākļu ietekmi aizsargāta konstrukcija ar speciāliem blīvējumiem, kas novērš ūdens iekļūšanu objektīva iekšienē. Savietojot to ar PENTAX pret laika apstākļu ietekmi izturīgo digitālo SLR kameru, objektīvs garantē izturīgu un uzticamu digitālo attēlveidošanas sistēmu, kas nevainojami darbojas izaicinošos fotografēšanas apstākļos – pat lietū, miglā, vai vietās, kas pakļautas ūdens izšļakstījumiem vai izsmidzinājumiem.

HD pārklājums uzlabotam attēlam
Objektīvs ir apstrādāts ar augsti kvalitatīvu, daudzslāņu HD pārklājumu. Salīdzinot ar tradicionālajiem daudzslāņu pārklājumiem, šis PENTAX oriģinālais pārklājums garantē lielāku gaismas caurlaidību un mazāku atstarošanos, lai nodrošinātu gaišus, augsta kontrasta attēlus bez uzplaiksnījuma un māņattēla defektiem pat izaicinošos apgaismojuma apstākļos, piemēram, izmantojot aizmugures apgaismojumu.

Ātrās pārslēgšanās fokusa sistēma
Šis objektīvs ir aprīkots ar PENTAX izstrādāto ātrās pārslēgšanās fokusa sistēmu, kas ļauj lietotājam acumirklī pārslēgties uz manuālo fokusa vadību, līdzko objektu notvērusi kameras AF (autofokusa) sistēma.

Tehniskie dati

Formāta savietojamība
Pentax pilna kadra digitālās spoguļkameras
Pentax nepilna kadra digitālās spoguļkameras
Objektīva bajonete
Pentax KAF3
Tālummaiņa / fiksācija
Tālummaiņas objektīvs
Objektīva tips
Standarta tālummaiņas objektīvs
Fokusa attālums
24 – 70 mm
Maksimālā apertūra
f/2,8
Minimālā apertūra
f/22
Optiskā konstrukcija
17 elementi 12 grupās
Fokusēšana
Autofokuss
Manuāla fokusēšana
Autofokusa motors
SDM (Supersonic Drive Motor) motors
Pastāvīga manuālās fokusēšanas iespēja
Attēla stabilizators
Nav
Minimālais fokusa attālums
38 cm
Diafragmas lapiņu skaits
9
Maksimālais atveides koeficients
0.20×

Vispārīgi

Diametrs
88,5 mm
Garums
109,5 mm
Svars
787 g
Filtra vītne
82 mm
Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību
Aizsardzība pret putekļu un laika apstākļu ietekmi
Iepakojumā ietilpst
Objektīvs
Priekšējais objektīva vāciņš
Aizmugurējais vāciņš
Objektīva pārsegs
Mīksta somiņa

Produktu kodi

EAN
027075293557
0027075293557
4549212293559
Ražotāja kods
21310

HD Pentax D-FA 24-70mm f/2.8 ED SDM WR + Pentax K-1 II korpuss

Komplekta cena: 3099€

(pērkot atsevišķi 3298€


Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Ja prece pasūtīta Photopoint interneta veikalā, tā tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt